Δεν ξέρεις κανέναν τελωνειακό να τα περνάμε έτσι τα δέματα; Αστειεύομαι φυσικά!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Καλησπέρα... Παιδια ακομα να ερθει το δεμα μου απο Gearbest. Σημερα εκλεισε 50 ημερες... Να περιμενω καμοια βδομάδα ακόμα η να ανοιξω refund? Εσεις τι λέτε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απείλησε με claim. Πιάνει για γρήγορο και εύκολο refund. Αλλά να ξέρεις νωρίς είναι ακόμα για τέτοια.
-
Νωρίς είναι? Δεν μου εχουν αργήσει ποτε τόσο. Δηλαδή πόσο να περιμένω ακόμα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@zisistil
Βλέπω ότι έχεις κοφτερό μυαλό, σαν εμάς περνάς ώρα στο forum, χιούμορ διαθέτεις, την πέφτεις σε σκουλήκια. Υπάρχει ένας νήμα το οποίο φυσικά στερείται σοβαρότητας αλλά εκφράζομασται με χαλαρότητα. Για έλα να μας κάνεις παρέα. Χαβαλές & Offtopic (Worm hole)
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κανένα 10ήμερο ακόμα περίμενε. Εγώ πάντως θα άνοιγα και ένα dispute να υπάρχει.
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Δεν ξέρεις κανέναν τελωνειακό να τα περνάμε έτσι τα δέματα; Αστειεύομαι φυσικά!
-
Δίκιο έχεις αλλά ας πούμε την αλήθεια. Πόσα κατασχεθέντα προιόντα στα τελωνεία πραγματικά καταστράφηκαν. Δεν θέλω να επεκταθώ γιατί ξέρω τελωνειακούς που χάσαν την δουλειά τους από κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Βλ. περνώντας απαγορευμένα είδη κτλ.
-
κατασχεθεντα κανενα...περιουσια εχουν κανει...τελωνιακους???θα ερθουν και αλλοι (κοβεται το κλεψιμο???)τεσπα σε εμας μην τυχει ..χαχαχαχαχα
-
Πες το ψέμματα. Ναι ξέρω περίπτωση τελωνειακού που εισήγαγε υλικό που απαγορευόταν να μπει στη χώρα και όταν την πήραν χαμπάρι απλά έχασε τη δουλειά της.
-
καλησπερα εχω παραγγειλει ενα κινητο απο to gearbest απο 11/1/17 με Netherlands Registered και οταν βαζω το κωδικο αποστπλης μου γραφει The item has arrived in the country of destination απο τισ 5/2 και μετα ακομα να ανενωθει.ποσο θα κανει περιπου να ερθει στο σπιτι ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα