Μην ανησυχείς. Έχει μέλλον ακόμα. Μπορεί να κάνεις και εβδομάδα έως 10 ημέρες.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H todoris66 έγραψε:
καλησπερα εχω παραγγειλει ενα κινητο απο to gearbest απο 11/1/17 με Netherlands Registered και οταν βαζω το κωδικο αποστπλης μου γραφει The item has arrived in the country of destination απο τισ 5/2 και μετα ακομα να ανενωθει.ποσο θα κανει περιπου να ερθει στο σπιτι ?
Εμένα το κινητό έδειχνε ότι έφτασε 19/1, και στα ΕΛΤΑ (αεροδρόμιο) φάνηκε στις 31/1. Οπότε το πιθανότερο για να το έχεις και σπίτι είναι να κάνει πάνω από 10 μέρες. Βέβαια, μετά το δικό μου μπήκε τελωνείο... -
στα ελτα λεει κατι ακυρο λεει αυτο
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-01-2017 08:19 ΟΛΛΑΝΔΙΑ -
Σαν να λες πιασε το αυγό και κούρεφ'το. Σώθηκες. Πότε να ανοίξει ο σάκος.
-
Ο/H todoris66 έγραψε:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-01-2017 08:19 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
-
Ο/H todoris66 έγραψε:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-01-2017 08:19 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
Μπορεί να είναι και στον ίδιο σάκο με το δικό μου
Destination Country: Greece
2017-01-23 19:18 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
Origin Country: Netherlands
2017-02-05 07:30 The item has arrived in the country of destination
Sent from my iPad using Tapatalk -
Από το Gearbest μου έδωσαν tracking number και είπαν ότι έστειλαν την παραγγελία μου το Σάββατο 4/2. Είναι συνηθισμένο να μην μπορώ να το εντοπίσω 4 μέρες μετά;
-
Ναι χαλάρωσε και περίμενε πιστεύω αν είσαι τυχερός μέχρι τις 28/2. Γιατί αν έχεις την τύχη των περισσοτέρων μέσα Μαρτίου. Και δεν φταίει το gearbest αλλά το τελωνείο-ΕΛΤΑ,
-
Εμένα πάλι δεν έχουν συγχρονιστεί τα συστήματα της PostNL και των ΕΛΤΑ! Στα ΕΛΤΑ ξαφνικά προχωράει και στην PostNL είναι ακόμα σε μεταφορά... ! Τελικά για τίποτα δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, έχει μεγάλο saspens!
Package Status: In Transit
Origin Country: Netherlands
2017-01-15 12:18 The item is on transport to the country of destination
2017-01-14 02:16 The item is at the PostNL sorting center
2017-01-09 03:46 The item is pre-advised
Destination Country: Greece
2017-02-08 18:47 KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM UNLOADED
2017-02-08 11:34 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA)
2017-02-08 09:27 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-01-14 02:16 NETHERLANDS, SEND ITEM ABROAD
======================================