για 50 γιουρια θα ελεγα κοτσοβωλος..και στα χερια σου θα το εχεις αμεσως και εγγυηση..Ο/H billfot έγραψε:
Νεος πονοκεφαλος τωρα.Το redmi note μου κανει νερα με τα γραμματα στα μηνυματα και αν δε βρω λυση θα αντικατασταθει.(δωστε ρε παιδια κανα λινκ εδω μεσα να το ρωτησω)
Redmi note 3 pro λοιπον απο ali και xiaomi store (150 ευρουλακια με global σινιε) η κοτσοβωλος με 199?
Υ.Γ. τελωνειο τυρρανησε μας μπορεις
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Σωστός! Να ήταν 100 ευρώ η διαφορά να το συζητούσαμε.
-
και μολις ακυρωσα και το δικο μου..απο αλι..παω κοτσοβωλο...Ο/H zisistil έγραψε:
Σωστός! Να ήταν 100 ευρώ η διαφορά να το συζητούσαμε.και μολι
-
Αυτη η εκδοση prime που βγηκε τωρα στο redmi note 3 pro , ειναι μεγαλυτερο λενε τα σχολια σε μεγεθος το κινητο.
Τι παιζει με θηκες και tempered glass (ξερω οφτοπικ αλλα...) -
pro και prime φίλε μου είναι η ίδια έκδοση. Τι εννοείς ακριβώς;
-
Το mida μάλλον λέει με τον snapdragon. Σωστά;
Στο rn4 όμως. -
Μάλλον αγαπητέ σκώληκα.
-
"υπαρχουν 2 διαφορετικα μοντελα, το ενα για την αγορα της Κινας (Kenzo) και το αλλο η international εκδοση (Kate) που εχει και την μπαντα 800 LTE και δουλευει καλυτερα στην Ελλαδα με τους παροχους κινητης. Λογω της extra μπαντας αυτο το μοντελο ειναι λιγο μεγαλυτερο (152x76x8.7 mm αντι για 150x76x8.7 mm) και δεν θα του ταιριαξουν ολες οι θηκες που κυκλοφορουν. "
Aυτο διαβασα στο σκρουτζ.Και ονομαζεται special edition αν καταλαβα καλα.
Εγω καταλαβα οτι υπαρχει διαφορα στο ιδιο το pro( και οχι μονο στο pro με το mediatek) -
-
-
Καλά τώρα το πρωί το τσίμπησες; Αυτό θα πει ταχύτητα. Εσύ πια ξεπέρασες κάθε προηγούμενο. Τη φωτό με τι κινητό την έβγαλες; Απλά μια απορία.
-
Αυτο εδω πιρεσ Xiaomi Redmi Note 3 Grey Dual Sim - Κινητό Smartphone - Δωρεάν Παράδοση - Kotsovolos.gr
NasDriver: Non affiliate link removed. FORUM RULESΞx⊂ΞLLΞ∩T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα