Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Για το 2+8.
Εκανα βλακεια γιατι ειχε 37 το 2+16 και δεν τοχα δει..Μετα που ειπα για αλλλαγη ηθελαν αλλα 7 ευρω κ νευριασα κ ειπα αστο.Ειπαν μετα να μου δωσουν τα μισα refund αφου πληρωσω αλλα τα βαριεμαι αυτα.. -
-
Ναι ναι ναι. Μετα απο 55 μερες αύριο μεθαύριο θα εχω το δέμα μου στα χερια μου... Ευτυχως δε περασε τελωνείο και ας εκαναν σύνολο 90 ευρω... Βασικά περιμενω και ένα δέμα από Ρωσία.. Εκει δεν εχω θέμα με τελωνείο έτσι αφού ειναι Ευρωπη. Οι τύποι δε παιζονται ειλικρινά ότι κανουν με λεπτομέρεια καθε κινηση ομως.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
@geokart το ότι η Ρωσία έχει ένα μέρος της στην Ευρώπη δεν έχει να κάνει, στην Ευρωπαϊκή Ένωση ελεύθερης διακίνησης ανθρώπων, κεφαλαίων και αγαθών δεν είναι μέλος. Προφανώς και με τον νόμο εισαγωγές από Ρωσία υπόκεινται σε δασμούς.
-
Παιδες sos!
Οι τυποι στο dχ .com ειναι οντως εξυπηρετικοι και αμεσοι στο τσατ.Καλα αγγλικα και γρηγορες απαντησεις (!!!)
Ομως δεν ηξεραν να μου απαντησουν για το αν η αγγλοκινεζικη εκδοση που εχουν για το mi box 3 μπορει να αναβαθμιστει σε global.Eκει κολλησα. (στο ali υπαρχουν απ οτι καταλαβα και οι 2 εκδοσεις)
Καμμια βοηθεια?Ξερεις κανεις τι παιζει?
Επισης με 1,5 ευρω σου δινουν ασφαλεια τελωνειου ως 40 ευρω.
ΤΟ ΛΙΓΟΥΡΕΥΕΣΤΕ??? -
To Mi Box3 αν δεν κάνω λάθος γιατί διάβαζα την παρουσίαση του mitch002 πρέπει να έχει δυο εκδόσεις china, international. Δες εδώ τ link: [Device Team] Mi Box 3 International Edition Unboxing and Setup Guide - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum, [REVIEW] MI BOX 3
[REVIEW] MI BOX 3 -
@spiderman3 απ οτι καταλαβα απ το 1ο σου λινκ (και απ το οτι στο ali την internationl εκδοση τη φωναζουν) μαλλον ειναι διαφορετικες εκδοσεις οποτε δεν...
Κριμα και ηταν ευκαιρια με τιμη 10 ευρω κατω απ του ali και ασφαλεια τελωνειου... -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα