Kαι αμεσο refund εκαναν και στειλαν το δεμα αμεσα, πως θα σου κατσει ειναι με καθε καταστημα.Το θεμα ειναι τι γινεται με τη λαθος τιμη που βαλανε στο κουτι εξω...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H PeLiGaNg έγραψε:
Μετά από καιρό αποφάσισα να γράψω κι εγώ στο σχετικό topic και να μοιραστώ την εμπειρία μου από τις μέχρι τώρα αγορές μου:
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
- Την Διεύθυνσή της (URL): www.vickmall.com
- Tι ακριβώς αγοράσατε: 1η αγορά: RN3Pro / 2η αγορά: Redmi 3S International Version / 3η αγορά: δύο Xiaomi Powerbanks 10.000mAh & 20.000mAh
- Την ημερομηνία αγοράς: 1η: 26.08.2016 / 2η: 01.11.2016 / 3η: 01.11.2016
- Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 για τις 2 πρώτες αγορές, η 3η δεν αξιολογείται
- Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 1η: 3 ημέρες (με ΣΚ) από Ευρωπαϊκή Αποθήκη / 2η: 9 ημέρες / 3η: ΠΟΤΕ
- Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: 'Οχι, σε καμία από τις αγορές μου
- Αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): 10
- Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά):
3η αγορά: τρίτη και φαρμακερή δυστυχώς μιας που τα 2 powerbanks δεν ήρθαν ποτέ. Στην αρχή ήθελα να τα βάλω στην ίδια παραγγελία με το 3S από SG Post αλλά η φίλτατη Selina μου είπε να βάλω το 3S μόνο του από SG Post και τα πάουρμπανξξξ σε άλλη παραγγελία από NL Post. Το κινητό ήρθε όπως είπαμε σε 9 μέρες τα άλλα ακόμα έρχονται.....
Μεταξύ των επικοινωνών μας μου είπε η φίλη μουSelina ότι κόλλησε σε θέματα ασφαλείας στο αεροδρόμιο και θα το ξαναστείλουν και πως αν δεν παραλάβω να ζητήσω άμεσα refund από PayPal. Περίμενα όσο χρειαζόταν 55-60 μέρες μπας και γίνει κάνα θαύμα αλλά τίποτα. Πριν 5 μέρες μου επέστρεψαν τα χρήματά μου στο PayPal και προχθές μπήκαν κιόλας στον λογαριασμό μου στην τράπεζα.
Σχετικά με αυτή την παραγγελία μου, τελικά έφτασαν τα PowerBanks πριν 5 μέρες και πήγα και τα πήρα.
Να τους ξαναβάλω τα χρήματα ή να κάνω τον Κινέζο και να τα κρατήσω τσάμπα μιας που άργησαν κοντά 4 μήνες;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall
-
για να μην έχεις τύψεις
: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αγορά κινητού από sunsky-online, έχει αγοράσει κανείς άλλος;
Ανάμεσα στους παρακάτω τρόπους πληρωμής ποιός νομίζεται ότι έχει τις λιγότερες πιθανότητες να περάσει τελωνείο;
DHL
€18.59
2 - 4 working days
POST NL
€10.34
10 - 15 working days
Singapore Post
€10.46
7 - 21 working days
Swiss Post
€11.35
7 - 25 working days
Sweden Post
€12.62
25 - 30 working days
TNT
€44.86
3 - 5 working days -
-
Που το ανακάλυψες το συγκεκριμένο site??
Από που στέλνει, από Κίνα, από Ευρώπη ή από Κίνα με τριγωνική αποστολή?
Η TNT τι σόι μεταφορική είναι, μόλις την τσακώσει το τελωνείο, εκρήγνυται το πακέτο αυτομάτως??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Με την πρώτη και την τελευταία περνάς τελωνείο 1500%, στις άλλες είναι θέμα τύχης.
-
Ρε παιδιά έχω διαβάσει άπειρες σελίδες, από που να αγοράσω το redmi note 4X (έφυγα από redmi note 3 pro δεν ξέρω άν έκανα καλά) ή να περιμένω να περπατήσει μην φάω καμία πατάτα ως καινούργιο μοντέλο;
Ο/H demakhs έγραψε:
Που το ανακάλυψες το συγκεκριμένο site??
Από που στέλνει, από Κίνα, από Ευρώπη ή από Κίνα με τριγωνική αποστολή?
Η TNT τι σόι μεταφορική είναι, μόλις την τσακώσει το τελωνείο, εκρήγνυται το πακέτο αυτομάτως??
Τώρα πώς στέλνει ο θεός και η ψυχή μας.
Το βρήκα και geekbuying δεν ξέρω με ποιά μεταφορική στέλνει; -
δες aliexpress με Ευρωπαϊκά "υποκαταστήματα", δες vickmall που στέλνει με τριγωνική αποστολή (στάση και διαφορετικό tracking από Ευρώπη), το gearbest δεν ξέρω αν στέλνει με τριγωνική, δες eglobalcentral που στέλνει από Ευρώπη.
Γενικά, τώρα τελευταία, οι Κινέζικες συσκευές έχουν πάρει αρκετά πάνω, παντού και δεν γνωρίζω το λόγο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Υπάρχει μεγάλη ζήτηση από Ελλάδα @demakhs...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
είμαστε πολύ μικρός σαν αριθμός για να επηρεάσουμε οτιδήποτε τέτοιο.....είμαστε τιποτούληδες γι αυτούς τους Κινέζους.....κάτι άλλο συμβαίνει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H PeLiGaNg έγραψε:
Σχετικά με αυτή την παραγγελία μου, τελικά έφτασαν τα PowerBanks πριν 5 μέρες και πήγα και τα πήρα.
Να τους ξαναβάλω τα χρήματα ή να κάνω τον Κινέζο και να τα κρατήσω τσάμπα μιας που άργησαν κοντά 4 μήνες;
- συγνωμη που απαντω εδω στον φιλο που ρωταει το αυτονοητο για την επιστροφη των χρηματων στο μαγαζι ενω παρελαβε τα power banks ΠΡΕΠΕΙ και να νιωθει υποχρεωση ο καθενας που παραλαμβανει ,οποτε ερθει το προιον του, να επιστρεφει το ποσον που του επιστραφηκε.Αλλιως χαλαει το κυρος ολων μας ,την εικονα μας σαν πελατες.Δεν πουλανε οι πωλητες του εξωτερικου στον καθενα μας ξεχωριστα αλλα στο συνολο σαν χωρα.Εξαιτιας τετοιων απρεπων συμπεριφορών γειτονικες χωρες αποκλειστηκαν ολοκληρωτικα απο μεγαλες πλατφορμες.Ας αφησουμε λοιπον τις κακες και πονηρες επικείμενες ενέργειες να παραμεινουν στην σκεψη μας και να μην γινουν πραξη. Συγνωμη που το εγραψα εδω αλλα δεν ειδα να μεταφερεται η ερωτηση στην αλλη ενοτητα.
- συγνωμη που απαντω εδω στον φιλο που ρωταει το αυτονοητο για την επιστροφη των χρηματων στο μαγαζι ενω παρελαβε τα power banks ΠΡΕΠΕΙ και να νιωθει υποχρεωση ο καθενας που παραλαμβανει ,οποτε ερθει το προιον του, να επιστρεφει το ποσον που του επιστραφηκε.Αλλιως χαλαει το κυρος ολων μας ,την εικονα μας σαν πελατες.Δεν πουλανε οι πωλητες του εξωτερικου στον καθενα μας ξεχωριστα αλλα στο συνολο σαν χωρα.Εξαιτιας τετοιων απρεπων συμπεριφορών γειτονικες χωρες αποκλειστηκαν ολοκληρωτικα απο μεγαλες πλατφορμες.Ας αφησουμε λοιπον τις κακες και πονηρες επικείμενες ενέργειες να παραμεινουν στην σκεψη μας και να μην γινουν πραξη. Συγνωμη που το εγραψα εδω αλλα δεν ειδα να μεταφερεται η ερωτηση στην αλλη ενοτητα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα