Καλησπερα εχει παρει κανεις τα xiaomi wireless bluetooth 4.1 music sport earbuds? Για γυμναστηριο και τρεξιμο τα θελω γτ τα αλλα που εχω βγαινουν συνεχεια απο τα αυτια μου. Τελος παντων εχω ακουσει πολυ καλα λογια και μαλλον θα τα παρω αλλα αν καποιος τα εχει αγορασει επισης μπορει να μου τη γνωμη του.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Έχει κάτι ωραία hook για τρέξιμο αν θες langsdom από Ali. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
-
Λοιπόν βρήκα άκρη σχετικά με το ΑΦΜ και την εφορία. Πήγα στα ΕΛΤΑ, έγινα πελάτης τους όπως μου είχα πει, αλλά τελικά το έγγραφο είναι για εσωτερική κατανάλωση, όχι το τελωνείο. Άρχισα να ψάχνω τηλέφωνα και βρήκα το 2103542131, όπου είναι ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ. Καλώντας εκεί δεν το σηκώνει κανένας, όπου βρήκα τελικά το 2103542181. Εκεί το σήκωσαν αμέσως. Όταν ρώτησα τον υπάλληλο το όνομα του, αρνήθηκε να μου το αναφέρει, πράγμα που δεν ξέρω εάν είναι νόμιμο ή όχι, αλλά το προσπερνώ. Το ρώτησα σχετικά με την διασάφιση, γιατί μου ζητείται το ΑΦΜ. Μου είπε ότι εφόσον κάνω συναλλαγή με οικονομική υπηρεσία ζητείται. Και τον ρωτώ, δηλαδή, θα αναγραφεί στην διασάφηση το ΑΦΜ για να το καταθέσω εάν θέλω μετά στην εφορία. Μου είπε ότι υπάρχει ειδικός χώρος πάνω δεξιά στην πρώτη σελίδα και μετά μπορώ να το καταθέσω όπου θέλω και στην εφορία. Δυστυχώς δεν έχω το όνομα του υπαλλήλου (αν και έμαθα ότι πρέπει να είναι ο προϊστάμενος από την αρχική πηγή που έμαθα το τηλέφωνο και μερικές φορές είναι εκεί, αλλιώς το άλλο τηλέφωνο λειτουργεί 24/7)Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Με λιγα λογια κανει και για παραστατικο; Στο χωρο σημειώνουμε αν θα χρησιμοποιηθει ή το ΑΦΜ;Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Δυστυχώς δεν έχω το όνομα του υπαλλήλου (αν και έμαθα ότι πρέπει να είναι ο προϊστάμενος από την αρχική πηγή που έμαθα το τηλέφωνο και μερικές φορές είναι εκεί, αλλιώς το άλλο τηλέφωνο λειτουργεί 24/7)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Ο/H maddoctor έγραψε:
Δυστυχώς δεν έχω το όνομα του υπαλλήλου (αν και έμαθα ότι πρέπει να είναι ο προϊστάμενος από την αρχική πηγή που έμαθα το τηλέφωνο και μερικές φορές είναι εκεί, αλλιώς το άλλο τηλέφωνο λειτουργεί 24/7)
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Αυτό πρέπει να δουλέψει λογικά...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H ktsak έγραψε:
Παντως μέχρι τώρα, στην επικοινωνία τους μαζι μου, από την Παρασκευή μέχρι τώρα μου έχουν ήδη απαντήσει 3 φορές ...... Για τα δεδομένα τα δικά τους, σύμφωνα με όσα έχουν γραφει μέχρι τώρα καλα είναι ....
Αν επιπευσουν λίγο και την αποστολη .... μια και ακόμη ειμαστε στο processing .....καλα θα ήταν !!!!!
Για να δουμεΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Παίδες τσεκάρετε parcl . com. Προωθεί δέματα από και σε 60+ χώρες. Φυσικά με ντόπιους παραλήπτες. Αλλά φαντάζομαι θα έχει κάποιου είδους εξασφάλιση.
-
Φιλαράκι, είσαι μεγάλη ΓΑΤΑ τελικά.
Θα του κάνω full review με τα ..εργαλεία μου και θα σου πω.
ΑΝ δουλεύει πάντως και δεν βρώ τίποτα άσχημο, και έχει ΛΟΓΙΚΕΣ τιμές, φαίνεται για καλή λύση.
Ναι στο ψάξιμο είμαι καλός. Thanks!
-
Βασικά τουρκία δουλεύουν με ολίγο από Αγγλία Γερμανία και Αμερική. Δεν μας απασχολεί αυτό όμως. Θα τους ψάξω πιο καλά αργότερα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα