Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Νομίζω τελικά φαίνεται πως όλοι μας απολαμβάνουμε περισσότερο να παρακολουθούμε το tracking number πάρα το το προιόν που παραγγείλαμε.. :P

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Μα εκεί είναι το σασπένς! :D

Ξέρεις τι παρήγγειλες,όταν έρθει το έχεις,το ζουμί είναι στη διαδρομή! :thumbsup:
      You may think you can fly - but you better not try
    • 2 μέρες για να μου το φέρουν από Θεσσαλονίκη στα Γιαννιτσά;

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Στις 16/2 παράγγειλα ένα PZOZ Tempered Glass For Xiaomi RedMi 4 από το PZOZ official store του Ali. Σήμερα παρέλαβα αντί για tempered, ένα cover για άγνωστη συσκευή μικρού μεγέθους. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή, έκανα dispute και συνομιλώ με τον πωλητή για refund. Αναμένω και θα ενημερώσω στη συνέχεια.
      Images
      • IMG_20170307_103119α.jpg

1,24 MB, 3.264×2.448, viewed 118 times
    • Να περιμενεις ενα μηνα παραγγελια τζαμακι πχ , να μπει και τελωνειο και να ναι και λαθος.
      Αυτες ειναι αγορες!
      (ασχετο αλλα εκει στο my phone forum αν πεις κατι για το κακο τελωνειο , πεφτουν να σε φανε οι διαχειριστες , τι πινουν ,tsiprolini?)
    • Μακάρι να μας περίσσευαν κ να τα περνάμε όλα από εδω,σε λογικές τιμές όμως αλλά τώρα κοιτάμε πως να γλιτώσουμε κάνα € για να πληρώσουν του φόρους που έχουν βαλει που κ παλι δεν φτάνουν!!!Α@@@@....

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H billfot έγραψε:

Να περιμενεις ενα μηνα παραγγελια τζαμακι πχ , να μπει και τελωνειο και να ναι και λαθος.
      Αυτες ειναι αγορες!
      (ασχετο αλλα εκει στο my phone forum αν πεις κατι για το κακο τελωνειο , πεφτουν να σε φανε οι διαχειριστες , τι πινουν ,tsiprolini?)

Ο/H billucky έγραψε:

Μακάρι να μας περίσσευαν κ να τα περνάμε όλα από εδω,σε λογικές τιμές όμως αλλά τώρα κοιτάμε πως να γλιτώσουμε κάνα € για να πληρώσουν του φόρους που έχουν βαλει που κ παλι δεν φτάνουν!!! Α@@@@....

Αγαπητοί φίλοι,

Με την ευκαιρία του μηνύματος του @billfot και του @billucky, θα ήθελα να πω τα εξής:

Να μη ξεχνάμε ποτέ ότι και οι τελωνειακοί είναι απλοί εργαζόμενοι άνθρωποι σαν και μας. Φυσικά όπως σε κάθε κατηγορία εργαζομένων, σίγουρα υπάρχουν και καλοί και κακοί επαγγελματίες. Επίσης σίγουρα έχουμε στην παρέα μας και τελωνειακούς, οι οποίοι αρκετές φορές δεν πρέπει να αισθάνονται και πολύ καλά με αυτά που τους καταλογίζονται. Ισως, λέω ίσως να τα έχουν πάρει και αυτοί "στο κρανίο" με όλα όσα γράφονται σχετικά στα διάφορα φόρουμ και αυτός ο απλός λόγος να είναι η αιτία για ότι γίνεται τελευταία :)

Πάντα να έχουμε πάντα υπόψη ότι μιλάμε για υπαρκτά πρόσωπα και ότι κανονικά για οποιαδήποτε αγορά από το εξωτερικό, ειδικά απο χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης ο φόρος είναι δεδομένος. Όλα τα άλλα είναι απλά...bonus malus :D
    • Διαφήμιση
    • Σίγουρα δεν φταίνε,εκτελεστικα όργανα είναι αλλά να κάνουν κ σωστά την δουλειά τους by the book!!!K φυσικά να μη κάνουν τα στραβά μάτια σε δεματα δικών τους γιατί ξέρω περιπτώσεις.

• Ο/H dnomikos έγραψε:

[..]ειδικά απο χώρες εκτός Ευρωπαϊκής ένωσης ο φόρος είναι δεδομένος.
      Και οι 40 μέρες αναμονή;

Καταλαβαίνω ότι μιλάμε για ανθρώπους, οι οποίοι κάνουν -ή τουλάχιστον προσπαθούν- τη δουλειά τους, αλλά όταν ο ένας λέει ότι στο τηλέφωνο του έκαναν κήρυγμα ότι πήγε να εξαπατήσει το ελληνικό δημόσιο(!!) με εντελώς ανάρμοστη συμπεριφορά, οι υπόλοιποι λένε ότι παίρνουν τηλέφωνο κάθε μέρα και δεν απαντάει κανείς, δεν μπορούμε να υποκρινόμαστε ότι όλα πάνε καλά. Κάποιος(-οι) έχει ευθύνη και αυτός πρέπει να τα ακούσει. Αλλιώς τίποτα δεν θα βελτιωθεί.

Και αν ένας τελωνειακός που είναι σωστός και κάνει σωστά τη δουλειά του, διαβάζει αυτά που γράφουμε, δεν καταλαβαίνω γιατί να αισθάνεται άσχημα. Δεν είναι ότι δεν τα ξέρει, για συναδέλφους του μιλάμε, τα βλέπει και ο ίδιος. Ούτε για αυτόν μιλάμε προφανώς. Ίσα ίσα που θα πρέπει να είναι περήφανος που κάνει σωστά τη δουλειά του ανάμεσα σε πολλούς που δεν το κάνουν.
    • Η αισθηση μου, ειναι οτι σε μια πολιτισμενη κουβεντα που ειχαμε εκει, ο τελωνειακος η εφοριακος η κατι παρεμφερες οπως τον εκοψα δεν μου απαντησε, εκανε πισω διακριτικα...
      Μου απαντησε καποιος που ηταν Σιγουρα Δ.Υ. και σηκωσε ψηλα το λαβαρο του καλου τελωνειου , του οφελους των φορων , χαρακτηριζοντας μας Τζαμπατζηδες οσους διαφωνησαν μαζι του.Και ηταν και διαχειριστης!
      Δηλαδη τι, να φοβασαι να πεις τα πραγματα με τ ονομα τους?
      Η μοναδικη εμπλοκη λοιπον ηταν με υπαρκτα προσωπα των φορουμ που "θελουν να μπει μια ταξη" ξεκινωντας απ τους φορους!
      Προσωπικα δε με νοιαζει τι δουλεια κανουν , απλα εχουν το θρασος να μιλανε για τη ρυθμιση της αγορας, ατομα που δεν βγαλανε ποτε ΕΝΑ ευρω ως ιδιωτες.
    • Ο/H dnomikos έγραψε:

Ισως, λέω ίσως να τα έχουν πάρει και αυτοί "στο κρανίο" με όλα όσα γράφονται σχετικά στα διάφορα φόρουμ και αυτός ο απλός λόγος να είναι η αιτία για ότι γίνεται τελευταία :)

Σιγουρα δεν ειναι αυτο.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Διαφήμιση
    • Παραγγελία untracked από 28/2 παραδόθηκε χθες. Και είναι κι αυτή η μία του Νοέμβρη που ακόμα έρχεται...

Even dead i will fight.