Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• τα untracked περνάνε αέρας...όπως ακριβως κ τα tracked τα δικά μου... :mrgreen: :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H billucky έγραψε:

Σίγουρα δεν φταίνε,εκτελεστικα όργανα είναι αλλά να κάνουν κ σωστά την δουλειά τους by the book!!!K φυσικά να μη κάνουν τα στραβά μάτια σε δεματα δικών τους γιατί ξέρω περιπτώσεις.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνουν τη δουλειά τους by the book? Καταλαβαίνεις ότι αν δουλεύουν 100% με το γράμμα του νόμου δεν θα έμπαινε κινητό στη χώρα γιατί 9 στα 10 δεν έχουν ούτε ce ούτε πιστοποίηση από ευρωπαϊκούς φορείς τηλεπικοινωνιων?
      Είπαμε μη τα θέλουμε όλα δικά μας, υπάρχει ακόμα τρόπος παράκαμψης.
      Επίσης επειδή είμαι μέλος και στο άλλο φόρουμ ξέρεις γιατί οι διαχειριστές είναι κάθετοι? 1ον γιατί ο νόμος είναι νόμος είτε μας αρέσει είτε όχι και 2ον επειδή σκουζουν μέλη που ψωνίζουν από Κίνα όχι για προσωπική χρήση αλλά για χαρτζιλίκι.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Σκέφτομαι για αγορά vape mod από aliexpress, έχω βρει ένα καλό μαγαζί αλλά στέλνει με Aliexpress Shipping.
      Ενώ η τιμή δεν είναι τρομερή (40$), μπορεί να περάσει τελωνείο αν έρθει με τον λάθος τρόπο (DHL, EMS).
      Έχει τύχει σε κανέναν να του έρθει με courier από aliexpress shipping ?
    • Διαφήμιση
    • dhl, ems σίγουρα περνάνε τελωνείο, για registered εδώ μιλάμε θήκες και tempered glass έχει αναφερθεί ότι έχει τύχει να περάσουν, το μοντάκι αξίας 40$ ποιός μπορεί να σου υπογράψει ότι δεν θα περάσει; ρίξε την παραγγελία και ότι βγεί, να έχει και λίγη αγωνία η όλη υπόθεση.
    • Ο/H jiohnis έγραψε:

Αν δεν το ζητήσεις όχι, αλλά το Ali express standard shipping είναι συστημένο πακέτο άρα... δεν νομίζω να περάσει απαρατήρητο. :/

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H jiohnis έγραψε:

Σκέφτομαι για αγορά vape mod από aliexpress, έχω βρει ένα καλό μαγαζί αλλά στέλνει με Aliexpress Shipping.
      Ενώ η τιμή δεν είναι τρομερή (40$), μπορεί να περάσει τελωνείο αν έρθει με τον λάθος τρόπο (DHL, EMS).
      Υπάρχει το Ali express standart shipping και το Ali express expedited. Το πρώτο στο 99% των περιπτώσεων είναι singapore post.
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ο/H jiohnis έγραψε:

Αν δεν το ζητήσεις όχι, αλλά το Ali express standard shipping είναι συστημένο πακέτο άρα... δεν νομίζω να περάσει απαρατήρητο. :/
      Δηλαδή προτείνεις untracked ? :P
      Λίγο γιολο μου φαίνεται, ειδικά από τη στιγμή που αν έρθει με sig post έχει αρκετές πιθανότητες να περάσει.
      Στη χειρότερη είναι +10 περίπου το φπα, δεν ξέρω αν αξίζει για untracked :P
    • Διαφήμιση
    • Όχι, φυσικά δεν προτείνω untracked... το έχω κάνει μόνο σε μικροπράγματα αξίας 2 ευρώ η λιγότερο. ^^
      Απλά σου έιπα τι γίνεται με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Θέλει τύχη πάντως να μην περάσει συστημένο δέμα τελωνείο από ότι διαβάζω,
      ρίχτο και βλέπεις, αν περάσει γύρω στα 12 ευρώ νομίζω το πολύ μαζί με το τελος διασάφησης (3 ευρώ) θα σου πάει..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H Alex_MLT έγραψε:

Ο/H sifario έγραψε:

Ηθελα να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι για αγορα μαλλον το xiaomi mi6 οταν βγει τον απριλιο αν υπαρχει καποιος δοκιμασμενος τροπος για να μην περασει τελωνειο.Θελω να πω αν εκανε καποιος αγορα απο vickmall η καποιο αλλο site και επελεξε eu shipping method εννοω την τριγωνικη συναλλαγη.Θελω να μαθω αν οντως δεν περναει τελωνειο γιατι σε ακριβα κινητα ειναι ρισκο
      Εσύ δηλαδή περιμένεις να το αγοράσεις Απρίλιο, επειδή θα ανακοινωθεί στην κίνα τότε;
      Όσο για αυτό που ρωτάς, τα πράγματα αλλάζουν από μήνα σε μήνα, όταν έρθει η στιγμή να το αγοράσεις, τότε το βλέπουμε το θέμα.

Προς το παρόν, eglobal (με μια δόση τύχης) και κάποιος απο ali experss αλλά είναι καινούριος ακόμα, (χωρίς αρκετό feedback) κάνουν τριγωνική πώληση.
      Η μόνη και σίγουρα δοκιμασμένη λύση είναι από ευρωπαική αποθήκη, λίγο ακριβότερα όμως απο τις τιμές κίνας αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. :thumbup:

Δες και σε αυτό το νήμα:
      Αξιολόγηση των διαφόρων e-shops (για να μην πέσετε σε παγίδες)

Ποιος ειναι του ali ο πωλητης Αλεξ??
    • Tonke digital store λέγεται, αν ψαξεις για xiaomi, θα τους βρείς. Προσοχή όμως, εγώ δεν θα σου πρότεινα να πάρειs από εκει πριν να υπάρξει καλό feedback (δυο τρεις εκατονταδες review δηλαδή)

• Ο/H geomos έγραψε:

Ο/H billucky έγραψε:

Σίγουρα δεν φταίνε,εκτελεστικα όργανα είναι αλλά να κάνουν κ σωστά την δουλειά τους by the book!!!K φυσικά να μη κάνουν τα στραβά μάτια σε δεματα δικών τους γιατί ξέρω περιπτώσεις.

Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να κάνουν τη δουλειά τους by the book? Καταλαβαίνεις ότι αν δουλεύουν 100% με το γράμμα του νόμου δεν θα έμπαινε κινητό στη χώρα γιατί 9 στα 10 δεν έχουν ούτε ce ούτε πιστοποίηση από ευρωπαϊκούς φορείς τηλεπικοινωνιων?
      Είπαμε μη τα θέλουμε όλα δικά μας, υπάρχει ακόμα τρόπος παράκαμψης.
      Επίσης επειδή είμαι μέλος και στο άλλο φόρουμ ξέρεις γιατί οι διαχειριστές είναι κάθετοι? 1ον γιατί ο νόμος είναι νόμος είτε μας αρέσει είτε όχι και 2ον επειδή σκουζουν μέλη που ψωνίζουν από Κίνα όχι για προσωπική χρήση αλλά για χαρτζιλίκι.

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Διορθωνω το αρχικό μου ποστ!!

Εν μέρη έχεις δικιο κ συμφωνω μαζί σου αλλα δεν θα το συνεχίσω γιατί είναι μεγάλη κουβέντα κ ήδη είμαστε εκτός θέματος.

• Διαφήμιση