καλημέρα στην παρέα εχω παραγγείλει απο euglobal με διαφορετικά tracking number αλλα δεν ενημερώνουν καθόλου... γνωριζει κανεις τι γίνεται κ αν βγάζει αργότερα ειδοποίηση για το που βρίσκεται το δέμα?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
καλημέρα στην παρέα εχω παραγγείλει απο euglobal με διαφορετικά tracking number αλλα δεν ενημερώνουν καθόλου... γνωριζει κανεις τι γίνεται κ αν βγάζει αργότερα ειδοποίηση για το που βρίσκεται το δέμα?
Η παραγγελία έγινε 23/02 το πρώτα Tracking Number ήρθε 28/02 και το δεύτερο 2/3 -
Μια χαρα ενημερώνουν ..... Θα μπεις ξανά στο λογαριασμό σου στο site και θα δεις το λογαριασμό σου τις παραγγελιες.
Ορίστε τι φαίνεται όταν ξεκινάει από την αποθήκη
και μετά όταν φεύγει πλέον από Ευρώπη (UK)
Οποτε υπομονή να φανεί .....Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Εφτασε αισίως η θήκη θα περάσω το μεσημέρι να την τσιμπησω...σύνολο 40 μέρες από την παραγγελία
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση θα ελέγχω κ απο το σαιτ!!
-
Mια ερωτηση να κανω οταν κανετε παραγγελια απο eglobalcentral ποια μεταφορικα επιλεγουμε για να γινει τριγωνικη συναλλαγη?Εχει 2 τροπους Insured Economy Express Shipping (+5 ευρω) η Economy Express Shipping?
-
Δε χρειάζεται τριγωνική το eglobal , φαινεται απευθειας σα να τα παραγγέλνεις από ευρώπη.
Απλά η μια περίπτωση που βάζεις ειναι και ασφάλεια κατά τη μεταφορά. Τι παρέχει αυτη η ασφάλεια
μου ειναι αγνωστο -
Ο/H sifario έγραψε:
Mια ερωτηση να κανω οταν κανετε παραγγελια απο eglobalcentral ποια μεταφορικα επιλεγουμε για να γινει τριγωνικη συναλλαγη?Εχει 2 τροπους Insured Economy Express Shipping (+5 ευρω) η Economy Express Shipping?
Ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει αλλη επιλογη, οπως φαινεται και στο συνημμενο screenshot ....
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
εγω πάντως ξανακοιταξα στο προφίλ μου για την πορεια της παραγγελίας κ δεν εχει ενημέρωση για το που βρίσκεται
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Εφτασε αισίως η θήκη θα περάσω το μεσημέρι να την τσιμπησω...σύνολο 40 μέρες από την παραγγελία
Κώστας
Ο/H scorpio3 έγραψε:
εγω πάντως ξανακοιταξα στο προφίλ μου για την πορεια της παραγγελίας κ δεν εχει ενημέρωση για το που βρίσκεται
Σου έχουν στείλει tracking number??? Πότε Τα παρηγγειλες
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας TapatalkPocofone -
Ο/H petrosarfaras έγραψε:
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Σου έχουν στείλει tracking number??? Πότε Τα παρηγγειλες
Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μου έχουν στείλει ναι.... το ενα 28/02 το αλλο 02/03
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-