Στις 2.5d οθόνες , υπάρχει αυτό το πρόβλημα ασυμβατότητας.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Από το Ali πήρα Θήκη + τζάμι προς 2,75$ το σετ. Πήρα δυο σετ 5,5$ + 1,9 μεταφορικά = 7,44$
Ανέλπιστα ΤΕΛΕΙΑ!!! Δεν μπορείς να διακρίνεις ότι φοράει Tempered Glass
Το ηχείο 100%, τα άλλα δύο ξεφεύγουν ελάχιστα (δεν είναι 100% συμμετρικά), αλλά δεν καλύπτονται καθόλου.
Ενώ μια άλλη θήκη που παρέλαβα, ενώ γράφει ότι είναι για το kate (152 mm), με πολύ ζόρι μπαίνει το κινητό. Μάλλον έγινε λάθος και δεν είναι για το kate αυτή που μου στείλανε.Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
όταν θα κλαις την οθονουλα σου, κάτι που σου εύχομαι να μη συμβεί ποτέ, ίσως ν αναθεωρήσεις...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Δεν ήταν ελαττωματική για να σου στείλουν άλλη. Απλά 2.5 d και nilkin, δεν πάνε μαζί.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Στις 2.5d οθόνες , υπάρχει αυτό το πρόβλημα ασυμβατότητας.
Αλλά είναι και υπερεκτιμημενο, εντάξει έχω καταλάβει ότι ο κόσμος δεν προσέχει τα κινητά του, αλλά δεν προστατεύει από κάτι άλλο πέραν των γρατζουνιων. Οι οποίες κιαυτες παίζονται, γιατί η οθόνη είναι πολύ πιο ανθεκτικη από τα tempered glass.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Οι 3 τρύπες μπροστά (ηχείο, proximity sensor και κάμερα) ταιριάζουν 100% με τις θέσεις που βρίσκονται πάνω στο κινητό;
Θέλει πολύ προπόνηση και υπομονή πριν την τελική εφαρμογή για να το βάλεις ΤΕΛΕΙΑ...Άρα βρέθηκε επιτέλους tempered glass για το kate
-
Δηλαδη πληρωσα 8 ευρω και καλα για το καλυτερο και εφαγα π@π@ρα; Δεν παιζει να με λυπηθουν και να μου στειλουν ενα αλλο ρε σεις; αυτο δεν θα μεινει στην οθονη ουτε μισο μηνα θα αρχισει να παιρνει αερα απο κει και θα βγει εντελως..
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H sso έγραψε:
Ο/H dnomikos έγραψε:
Οι 3 τρύπες μπροστά (ηχείο, proximity sensor και κάμερα) ταιριάζουν 100% με τις θέσεις που βρίσκονται πάνω στο κινητό;
Θέλει πολύ προπόνηση και υπομονή πριν την τελική εφαρμογή για να το βάλεις ΤΕΛΕΙΑ...Άρα βρέθηκε επιτέλους tempered glass για το kate
=============== Μαρ 8th 2017, 9:24pm ===============
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Δηλαδη πληρωσα 8 ευρω και καλα για το καλυτερο και εφαγα π@π@ρα; Δεν παιζει να με λυπηθουν και να μου στειλουν ενα αλλο ρε σεις; αυτο δεν θα μεινει στην οθονη ουτε μισο μηνα θα αρχισει να παιρνει αερα απο κει και θα βγει εντελως..
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Κουράγιο αδέρφια! Θα έρθει η ημέρα που θα έχουμε γίνει τόσο έμπειροι στις αγορές που θα καταλαβαίνουμε πως είναι ένα προιόν πριν καν το δούμε σε εικόνα!!!!!!!!!!!
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Κινέζοι είναι, ποτέ δεν ξέρεις!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H flowin_through έγραψε:
Πες το με το όνομά τους, οι καμπυλωτες οθόνες δεν παίρνουν tempered glass!
-
Εάν γραφτεί το κείμενο από τον @takisfrag θα αποσταλεί από Κίνα ευθείς αμέσως tempered glass πάνω σε κινητό σαν δώρα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα