απο ebay είχα παραγγείλει κολάν και μπλούζες για ποδήλατο. ήταν 5 είδη και πρέπει να έκαναν κάπου στα 100€. το θέμα είναι πως δεν ξέρω τι είχε γράψει στο δέμα...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Σήμερα παρέλαβα 5 δέματα μαζί. Τα 3 παραγγελίες πρώτο δεκαήμερο Ιανουαρίου και τα άλλα δυο παραγγελίες από ali τέλη Φεβρουαρίου. Καλά πάμε έτσι. Τώρα πάμε για άλλες......
-
Ο/H pit13 έγραψε:
το πακέτο απο 4px express, είναι dhl τελικά. Μου έγραψε στην ενημέρωση το παρακάτω: "Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην ATHENS - GREECE"
το τίμησα τελικά το τελωνείο; τι λέτε;
Είπα κι εγώ? Τόσο γρήγορα η 4px! :p
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για να λέει premium μάλλον έπρεπε να σε υποψιάσει. Στείλε τους απόδειξη paypal σήμερα κιόλας. Να πληρώσεις όσο το δυνατόν λιγότερα αν είναι δυνατόν.
-
πρέπει να έχει φύγει ήδη απο τελωνείο...
-
Ρίσκαρε το. Πάρε ένα τηλεφωνάκι καλού κακού. Δεν χάνεις τίποτα.
-
τι ακριβώς πρέπει να γράψω δηλαδή; πως να στείλω την απόδειξη του paypal;
-
Ότι και να γράψεις ότι και να πεις δεν θα βοηθήσει σε ταχύτητα ούτε σε καλύτερη αντιμεώπιση ώς προς τα τέλη εκτελωνισμού ή το ΦΠΑ.
Το καλύτερο είναι να το αφήσεις να χαθεί στο μπούγιο και να περάσεις σκουληκιάρικα μέσα στο μπούγιο.
Αν σου κάτσει στραβη σου έκατσε. Αλλά να την προκαλέσεις εσύ ... είναι τουλάχιστον χαζό.
Even dead i will fight. -
Τσιμπησα ενα tempered glass,μια θηκη και κατι ακουστικα για το Mi5 μου στις 01/03/2017 και επελεξα να ρθουν με US&EU REGISTERED
Εχει 14 μερες που δεν μπορω καν να εντοπισω το πακετο στο 17track.net και μου ειπαν οτι εμφανιζεται μολις φτασει στη Τσεχια,ειναι τοσο αργο οντως?
14 μερες για να φτασει στη Τσεχια?Και μετα αλλο ποσο?Πρωτη φορα παραγγελνω με US&EU registered επειδη ηταν τζαμπε,εχετε παρομοιες εμπειριες? -
Με τσέχικο;
Ουουουουουουου!
Μηνα και βάλε είσαι.
Even dead i will fight. -
Όντως συνήθως από Τσεχία είναι πιο αργό & δεν έχεις συχνή ενημέρωση για το που είναι το δέμα σου .
Να προτιμάς nl .
Μήν αγχώνεσαι όμως δεν πρόκειται να χαθεί . -
Σκατουλες δηλαδη γιατι 2 φευγω εκδρομη και τα ηθελα τα πραγματα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-