20 ημέρες τα κρατάνε στο ταχυδρομείο. Εσυ περισσότερο καιρό θα λείπεις;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δεν ειναι το θεμα αυτο,το θεμα ειναι οτι τα χρειαζομουν για την εκδρομη και τα ακουστικα και το γυαλι για να μη παθει τιποτα το κινητο.Τελος παντων μακαρι να προλαβουν να ρθουν
-
Μόλις ανακάλυψα νέο στάτους στο αλι
"Item not picked up by courier"
Η παραγγελία είναι vaping mod (χωρίς μπαταρία) με singapore post.
Την πληροφορία αυτή την δίνει η Cainiao Global, ενώ στο site της singpost και των ελτα το tracking number δεν υπάρχει στο σύστημά τους.
Ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει ? -
Λοιπον, παραγγελια απο Ali, ενος frame εσωτερικης διακοσμησης ενος διακοπτη στο αυτοκινητο μου. Αξια αγορας 6,39$ (το εγραφε και απεξω το πακετο)!!!!! Mπηκε-βγηκε Τελωνειο, πληρωσα 3€ !!!!!! Αν ειναι δυνατον εχουν ξεσαλωσει, δεν ξερουν απο που να παρουν λεφτα, τοσο μ@λ@κια !!!!!!!!!Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Άνοιξα το μαγαζί την κατάλληλη εποχή.
Το τέλος των πάρτι.
Το δικό μου πακέτο, μια κάμερα 23€, ηταν τελωνείο 45 μερες. Βγήκε αλώβητο, αλλά άλλη φορά δεν.
Τέλος εποχής.
Καλά κράτησε 12 χρόνια.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Παιδια για το γερμανικο ταχυδρομειο τι ξερουμε; Απο χρονους πως τα παει;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Το έχει αγοράσει η dhl και καθυστερεί αφάνταστα για ευνόητους λόγους για να δουλέψει και η κουριέρ της. Μπορεί δέμα να κάνει και ένα μήνα.
-
Γερμανικό ταχυδρομείο κάτσε να σκεφτώ. Μου είπε ο γνωστός μου ο ταχυδρόμος ότι τελευταία ειδικά τα δέματα Γερμανίας αργούν πολύ γιατί έχουν φόρτο πολύ και προχωράει η δουλειά λίγο. Κάτι σαν τα ΕΛΤΑ ένα πράγμα (Αυτό το τελευταίο το λέω εγώ τώρα).
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μπορεί δέμα να κάνει και ένα μήνα.
Ο/H zisistil έγραψε:
Μου είπε ο γνωστός μου ο ταχυδρόμος ότι τελευταία ειδικά τα δέματα Γερμανίας αργούν πολύ γιατί έχουν φόρτο πολύ και προχωράει η δουλειά λίγο.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Στη Γερμανία πάντως είναι ότι καλύτερο. Δέμα από Αυστρία μου ήρθε την επόμενη μέρα με deutsche post.
-
Παραγγελια απο Αγγλια, εφυγε απο Γερμανια (αγνωστο γιατι, μαλλον μετεφεραν τις δουλειες) και ενω εκανε 1 μερα να ερθει παλιοτερα, εκανε με DHL 2 εβδομαδες! Απο ΓΕρμανια!
Τι μου λετε για ΕΛΤΑ... οι Γερμανοι μας αφησαν ετη φωτος, πισω.Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
@flowin_through Αυτό λέω πιο πάνω! Έμενα δέμα από amazon.uk στάλθηκε με deutsche post και ήρθε μετά από 12 ημέρες. Όχι ηλεκτρονικό βέβαια αλλά ηλεκτρική συσκευή.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα