Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Όντως μου έβγαλε αποτέλεσμα στο 4px ότι έφτασε πριν 4 ώρες.
Το αναζητούσα και στο sky56 και δεν το έβρισκα πουθενά ! -
Παραγγελία sd card reader type c της meenova 5/3 αξίας 12$ + 4$ έξοδα αποστολής. Μου έστειλαν tracking στις 7/3. Αποστολή από Hong Kong με την εταιρεία Hong Kong Post. Παραλαβή 14/3!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου -
Καλησπέρα σε όλοι την παρέα, δεύτερη παραγγελία από eglobalcentral.eu το ίδιο κινητό με το πρώτο (Xiaomi Mi5 3gb/64gb λευκό), η παραγγελία δόθηκε Σάββατο 4/3 βράδυ, το πρώτο Tracking Number το πήρα 8/3 και το δεύτερο στις 10/03 ξεκίνησε στις 10/3 και παραδίδεται αύριο 16/3 (σήμερα 15/3 έφτασε Θεσσαλονίκη) . Αρχική ημερομηνία παράδοσης μέχρι και σήμερα στο Site του DPD-UK είναι 23/3 αυτό όμως θα αλλάξει αύριο το πρωί όπως και στην πρώτη παραγγελία) . Τώρα εάν είμαι τυχερός και αυτό το κινητό έρθει με Official Global Stable τότε όλα θα έχουν πάει τέλεια. Το πρώτο είχε έρθει με Offical Global Beta κάτι που ήθελα και μου έκατσε "κουτί" !!
-
το eglobalcentral και το efox απο Ευρώπη τα χω χρησιμοποιήσει και είμαι πολύ ευχαριστημένος...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το efox δεν έχει λίγο πολλά μεταφορικά για Κινεζομάγαζο;
-
εμένα μου ρθε από Ισπανία χωρίς μεταφορικά...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εμένα μου έβγαζε 12 ευρώ μεταφορικά. Πάνε καλά;
-
καταλάβανε ότι είσαι Σούπερ Λίγκας, γι αυτό!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μόλις είδα αυτό και ψιλοφρίκαρα.
Αρχισα να μετράω παραγγελίες και όντως το νουμερο κάπου εκεί ειναι. Εφτασα στις 150 δλδ και σταματησα το μέτρημα.
Υπάρχει μετάλιο aliexpress addicted?
Even dead i will fight. -
@osalonikios Τοσα πολλα πακετα σε τοσο μικρο διαστημα;
Το σπιτι σου πρεπει να μοιαζει καπως ετσι πλεον με ολα αυτα που το εχεις φορτωσει...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Από τα 400βάλε για μένα ζήτημα να ειναι τα 40.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα