You may think you can fly - but you better not try
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
-
Εφτασε Ελλάδα & είναι αεροδρόμιο
Συνήθως το κλείσιμο γίνεται αμέσως που σημαίνει ότι γλύτωσες το τελωνείο & φορτώνεται για να πάει κέντρο διαλογής Αττικής.
Για κάνε 1 ανανέωση στο tracking να δεις
Μόνο τότε θα πεις ότι το γλύτωσες.
Αν και εγώ μόνο όταν είναι στο κέντρο διαλογής λέω ότι είναι σίγουρο γιατί έχω διαβάσει για ακυρώσεις κλεισίματος από το αεροδρόμιο & μετά εισαγωγή στο τέρας . -
-
Ούτε από το Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ γλιτώνεις. Μόνο η φόρτωση σε μεταφορικό μέσο σε σώζει πλέον!
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Ούτε από το Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ γλιτώνεις. Μόνο η φόρτωση σε μεταφορικό μέσο σε σώζει πλέον!
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Πολλά αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Και ναι υπάρχει άτομο εδώ μέσα που του έβγαλε κλείσιμο από Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ και μετά του το πέρασαν τελωνείο.
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
γνωρίζει κάποιος αν το μπανγκγκουντ στέλνει τρίγωνα?
Περα απο τη πλακα δε στελνει οχι,τους ειχα ρωτησει και εφαγα ακυρο -
Περιμενω τζαμακι από gearbest δωράκι επειδή δεν έκατσε καλά αυτό που είχα πάρει μου το έστειλαν συστημένο με Ολλανδικό, αν καταφέρουν να το ανοίξουν και να με χρεώσουν 3 ευρώ για ένα τζαμακι του οποίου η αξία είναι 3€(και είναι δώρο) θα τους παραδεχτώ πραγματικά!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
κ μετά γκρινιάζεις γιατί σε προτιμάνε ....αφού τα θέλει ο οπίσθιος σου!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Για να ασχοληθείς εσύ με το θέμα το έκανα το ποστ, να το δουν και από φόβο και σεβασμό προς το όνομα σου να το περάσουν αέρα
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Για να ασχοληθείς εσύ με το θέμα το έκανα το ποατ, να το δουν και από φόβο και σεβασμό προς το όνομα σου να το περάσουν αέρα
παλι καλά που δεν έκανες το toast...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα