Φιλος το πηρε στην Ιρλανδια.Μετα απο ακυρωσεις του βαλανε παμω στο δεμα 50 λιρες και πληρωσε τελωνειο 19 λιρες.Το μονο θεμα ειναι οτι το gear αρνουνταν να το βαλει χαμηλη τιμη και μετα του βαλε.Αν μπορουσα να το στανταρω θα το παιρνα μεσω του φιλου.Αλλα συννενοεισαι με τον κινεζο???
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Στις 21 και 22 Μαρτίου έβαλα καποιες παραγγελιες στο Aliexpress για είδη αλιείας.
Σημερα 2 από αυτές έφτασαν!!!!
Χωρίς track number, χωρίς τελωνεία.
New Record.
Even dead i will fight. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
ενα δέμα μου έχει φτάσει Ελλάδα από 23/3 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει..Συνήθως προχωράνε μέσα σε 1-2 μέρες.
Το δικό μου από 28-2 στο αεροδρόμιο, οπότε έχει μέλλον ακόμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γενικά έχω παρατηρήσει ότι παραγγελίες από Ali και ebay έρχονται κανονικά. Ότι είχα από άλλα Κινεζομάγαζα άστα να πάνε οι χρόνοι παράδοσης.
-
Ο/H MANVLIS έγραψε:
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
ενα δέμα μου έχει φτάσει Ελλάδα από 23/3 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει..Συνήθως προχωράνε μέσα σε 1-2 μέρες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν φτάνει Ελλάδα 1 δέμα πρέπει να σκαναριστει για να προχωρήσει η για τελωνείο η για κέντρο διαλογής.
Εκεί κάνει συνήθως 1-2 ημέρες ,τώρα τελευταία περίπου 3-4 ημέρες .
Μην μπερδεύεσαι , είναι διαφορετικη περίπτωση. -
YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS
YED THES/NIKIS, ITEM IN CONTA YED THES/NIKIS
Μπήκε τελωνείο,θα πληρώσω κάτι επιπλέον η τη γλίτωσα? Δέμα 180 ευρώ -
Οπωσδήποτε δεν την γλίτωσες αφού μπήκες τελωνείο!
-
Ο/H Flawless13 έγραψε:
Μπήκε τελωνείο,θα πληρώσω κάτι επιπλέον η τη γλίτωσα? Δέμα 180 ευρώ
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Τωρα μου λέει ότι έφυγε για Κ.Δ Θεσσαλονίκης χωρίς να μου έρθει μήνυμα να πληρώσω κάτι γι'αυτό λέω μήπως το γλυτωσα..
-
Ο/H ktsak έγραψε:
Ο/H Flawless13 έγραψε:
Μπήκε τελωνείο,θα πληρώσω κάτι επιπλέον η τη γλίτωσα? Δέμα 180 ευρώ
180χ24%+12 € (12€ είναι τα τέλη εκτελωνισμού.) -
Επειδή πρώτη φορά κάτι μου κολλάει στο τελωνείο,πως ακριβώς το πληρώνω και πως με ενημερώνουν για το κόστος αυτό?
-
Στο ταχυδρομείο της περιοχής σου θα έρθει και θα το πληρώσεις εκεί. Αν είναι με κούριερ θα σε φάνε τα τελωνεία πολύ πιθανόν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα