Πέρσι τον Μάιο παρήγγειλα 2 ηλιακά powerbank από 2 διαφορετικους πωλητές το ένα ήρθε τέλη Μαίου και το άλλο λίγο πριν τον 15Αυγούστο.
Δεν έχει λογική το πράγμα.
Δεν έχει λογική το πράγμα.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούπριν 1 μήνα έκανα παραγγελία κανονικά & μου ήρθαν χωρίς πρόβλημα άλλαξε κάτι ?Ο/H Flawless13 έγραψε:
Καλησπερα και παλι,μαχαιρια κλπ δε μπορουμε να φερουμε απο κινα? Το gearbest δε στελνει ελλαδα μαχαιρια πλεον και δε ξερω και γιατι
Και εγώ που είχα δει έστελναν κανονικά,σήμερα που μπήκα στο gb λέει cannot shipΟ/H doctor13 έγραψε:
πριν 1 μήνα έκανα παραγγελία κανονικά & μου ήρθαν χωρίς πρόβλημα άλλαξε κάτι ?Ο/H Flawless13 έγραψε:
Καλησπερα και παλι,μαχαιρια κλπ δε μπορουμε να φερουμε απο κινα? Το gearbest δε στελνει ελλαδα μαχαιρια πλεον και δε ξερω και γιατι![]()
Παίζει ακόμα το Vickmall ?Ο/H billfot έγραψε:
Παει ο yeso παει κι ο ΤΟΝΚΕ , που παμε ωρε παλικαρια?
και εγώ από 24 το ίδιοΟ/H giwrgosalim έγραψε:
Δεν είναι περίεργο που 6 μέρες δεν το έχουν δει ρε σεις; Απο 23/3 λέει item arrived in the country of destination...
6 μέρες; Πολύ βιάζεσαι. Χαλάρωσε.Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Δεν είναι περίεργο που 6 μέρες δεν το έχουν δει ρε σεις; Απο 23/3 λέει item arrived in the country of destination...