Εγώ σήμερα πάλι πήρα δέμα, ρούχο βέβαια, 38 δολλάρια και ο Κινέζος το είχε gift 16 δολλάρια. Ούτε καν 3 ευρώ δεν πλήρωσα. Λαλαλαλαλα σιγοτραγουδώ!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
κι εγώ ρούχα είχα πάρει, που στοιχίσανε κάπου 110€. Ευτυχώς είχε βάλει 12€+12€ και ότι είναι δείγμα, και δεν πλήρωσα τίποτα. Και με είχαν αγχωσει εδώ μέσα ότι δεν το γλίτωνα το τελωνείο...
-
Για τα ρούχα στα "καμπανέλλια" τους που λέει και ο George. Τα κινητά τους νοιάζουν κυρίως. Λέω να λέμε στους Κινέζους να τα καμουφλάρουν μέσα σε κανένα ρούχο. Εξαιρετικη ιδέα είχα!
-
Εγώ είπα σε κινέζο να μου στείλει εννιά p10 και του λέω κάνε συσκευασια με πολλές φούσκες.
Μην ανησυχεις μου λέει. Θα στο στειλω με ένα ρολογάκι και 2 καλώδια από πανω για να στο προσέχουνε. Έμαθα πως στην Ελλαδα κανουν εκρηκτικες μεταφορές.
Και είχε από κάτω κάτι φάτσες που γελουσανε.
Even dead i will fight. -
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Επιτέλους!!! Για να δούμε πόσο θα βγει το κασέρι....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Track Checker Mobile
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Track Checker Mobile
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ερωτηση αν παραγγειλω το aπο geekbuying spain stock δε θα περασει τελωνειο ετσι ?
-
Σήμερα ξεκόλλησε και το δικό μου, να θυμίσω η παραγγελία έγινε backorder 7/2 το banggood μου έδωσε voucher 8/2 προφανώς για να δεσμεύσει τα χρήματα στην περίπτωση ακύρωσης, γιατί από Κίνα έφυγε 16/2!
Τα υπόλοιπα στο συνημμένο... -
1. Γιατί να πάρεις από αυτούς τους απατεώνες;
2. Δεν θα περάσει αν είναι πραγμματικά από Ισπανία. Εγώ πάντως δεν θα τους εμπιστευόμουν. -
-
Τυχαίο γεγονός. Θα έχεις στο μέλλον. Και εγώ πήρα τάμπλετ αλλά για να πάρω refund έφτασα μέχρι paypal claim. Ώσπου τους λέω ωραία θα αφήσω το paypal να αποφασίσει και πήρα τελικά τα λεφτά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα