Καλημερά έκανα μια παραγγελία από κινέζικοl από Ευρωπαϊκή Αποθήκη και μου έχει έρθει tracking PS19***********GR.Γνωριζει κάποιος ποια εταιρεία είναι ?? Πρώτη φορά μου έρχεται με ps ΕΛΤΑ είναι????
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Vickmall ? Αν ναι η αποθήκη του είναι στην Ελλάδα
-
ναι αλλά το ps στο tracking από elta είναι ή καμία κούριερ???
-
-
Ο/H akisjes έγραψε:
ναι αλλά το ps στο tracking από elta είναι ή καμία κούριερ???
Με ελτα κούριερ θα σου έρθει -
Μου φαίνεται περίεργο που ο Κινέζος που έχει το vickmall ήρθε και έκανε αποθήκη στην Ελλάδα. Μωρέ μήπως αυτή είναι η περιβόητη επιχείρηση του Ορέστη Τσάνγκ;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
το vickmall ήρθε και έκανε αποθήκη στην Ελλάδα
-
Ναι ναι το γνωρίζω!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Απάντηση απο Selina (Vickmall) σχετικά με τους νέους τρόπους αποστολής :
Air Parcel Register(7-25 business days) $0.00 to Greece,we ship it by Netherlands Register airmail(SF),we can not promise if it can avoid tax or not,because there have Customs declaration in the parcel.
Priority Direct Mail(7-15 business days) $2.50 to Greece,we ship it by another Netherlands Register airmail,which have no Customs declaration in the parcel,and in the package,just show EU-Packet,no China or Customs declaration such words.but it is fast,and customers told me this way Greek customs can not stop it,because it show from EU.but vickmall can not promise about it,because nobody know when Greek customs rules change.
@demakhs : Καλορίζικο !!!!!!!!!!!! -
To scamadviser.com το δινει 45% safe
-
Εμενα μου θυμίζει κατι μαγαζάκια του παρελθόντος που περίμενες κινητό και σου ερχοταν κατι screen protector σουπερ!
Βεβαια δεν ηταν κορόιδο να τα στελνει στους πρώτους του πελάτες. Περιμενε να παραλάβουν οι πρώτοι κανονικά και αφού μετα έπεσαν οι υπολοιποι με τα μουτρα τοτε εγινε το μεγάλο μπαμ. Καλο ε??
Μακάρι ολα τα παραπάνω απλά να μη συμβούν και όλοι να πάρουμε σούπερ κινητό στη μισή τιμή. -
Ο/H markito έγραψε:
Εμενα μου θυμίζει κατι μαγαζάκια του παρελθόντος που περίμενες κινητό και σου ερχοταν κατι screen protector σουπερ!
Βεβαια δεν ηταν κορόιδο να τα στελνει στους πρώτους του πελάτες. Περιμενε να παραλάβουν οι πρώτοι κανονικά και αφού μετα έπεσαν οι υπολοιποι με τα μουτρα τοτε εγινε το μεγάλο μπαμ. Καλο ε??
Μακάρι ολα τα παραπάνω απλά να μη συμβούν και όλοι να πάρουμε σούπερ κινητό στη μισή τιμή.
Μπαμ με paypal γινεται?? Δε νομιζω. Αν ειναι verified με paypal, και το paypal βγαλει λεφτα απο τη τσεπη να πληρωσει, νομιζεις δε θα τον τσακισει?
Δε νομιζω το paypal να ειναι χαζο..
Οπως και να εχει γιαυτο υπαρχει το paypal.
Θα δουμε.. εγω δε το φοβαμαι καθολου παντως.. αν ηταν πληρωμη με καρτα οκ.. ειχε μεγαλο ρισκο..
Sent from my Le X821 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα