Μπαμ ότι δεν έστειλε τίποτα, μετά βέβαια όλοι πήραν το δρόμο του paypal
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εγω επειδη εχω ακυρωσει απο gearbest (με καρτα αλλα απειλησα οτι θα τους ξεφτιλησω -δεν απαντουσαν σε email) και geekbuying λογω μουφα στοκ, και επειδη εχω παρει ολα τα χρηματα πισω και ηρθε και το leagoo elite 1 free απο efox, δεν εμπιστευομαι κανενα μαγαζι απο κινα! Εμπιστευομαι τις αποδειξεις που εχω ωστε να μη χασω χρηματα..
Οποιο και να ειναι το μαγαζι ο κινεζος θα κανει το κινεζο..
Και το paypal αυτο που υποσχεται
Sent from my Le X821 using Tapatalk -
Έχω πάρει σχεδόν τα πάντα από Κίνα .
Ποτέ δεν έχασα χρήματα .
Είχα διαβάσει αρκετά πριν ξεκινήσω τις αγορες & εμπιστεύομουν μαγαζιά που είχαν καλες Κριτικές & ποτέ πάνω από 100 ευρώ αγορά από alli.
Η προσφορά ειδικά για το mi5-m5s-plus είναι αρκετά δελεαστική αν & δεν σκεφτόμουν καν να αλλάξω το redmi pro που έχω 6 μήνες.
Είναι η 1η φορά που δεν ξέρω το κατάστημα & με αγχωνει η αγορά & θεωρώ ότι κάπου θα υπάρξει πρόβλημα.
Δεν ξέρω εάν είναι στο προϊόν - στο τελωνείο εάν τελικά μπεί - η στην εγγύηση εάν χρειαστεί.
Μακάρι να πάνε όλα καλά ειδικά για τα παιδιά που έχουν αγοράσει ήδη & να χτυπήσω & εγώ το mi5 plus που γουστάρω ! -
Απλα μετα απο λιγο θα το κοψει, ειτε τις προσφορες, ειτε τις αποστολες προς επικινδυνες χωρες λογω τελωνειου (πχ Ελλαδα)..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Το γαμωτο είναι προφανώς η αμφιβολία όσον αφορά την ποιότητα του τηλεφώνου και δεν μιλάω για μουφα που με ένα βίντεο στο paypal παίρνεις τα λεφτά σου αλλά για ανακατασκευασμένο ή μεταχειρισμένο που δεν είναι εμφανές εξωτερικά...επίσης η έλλειψη εγγύησης ενδεχομένως για όσους την θέλουν..
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@jgougos
Αρκεί να φθάσει κινητό και να μην είναι κάποια φούσκα, όπως είχε κάνει κάποιος άλλος Κινέζος πριν από λίγα χρόνια που έβαζε συνηδειτά λάθος διευθύνσεις και μέχρι να έρθει και να γυρίσει πίσω (λόγω λάθους διεύθυνσης) περνούσαν 2-3 μήνες.
Η αξιολόγηση δεν είναι και η καλύτερη...http://www.scamadviser.com/check-website/duangtop.comὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Την τιμή ενός προιόντος την ορίζει η αγορα.
Κόστος, φόροι, προσφορα και ζήτηση.
Η τιμή του μπορει να παιζει αλλά δεν έχει τεράστια διαφορα.
Όταν βλέπεις τώρα 100 κινεζομάγαζα να πουλάνε σε ένα έυρος τιμής Χ κι έρχεται ένας καινούριος και πουλάει 10-15% πιο κάτω από τον φθηνότερο εμένα δεν μου κάθεται καλά.
Ο καθένας κουμαντο στην τσεπη του κάνει και τα ρίσκα δικά του.
Το paypal πάντως μη περιμένετε να σας σώσει. Μπορει ναι μπορει και όχι. Και το όχι δεν είναι 1%.
Even dead i will fight. -
Ποιο paypal ρε παιδιά. Αυτοί κάνεις αναφορά και σε απειλούν κιόλας στο paypal ότι θα σε μπλοκάρουν.
-
εσύ ειδικά, το χρειάζεσαι το μπλοκ σου...είμαι σίγουρος πως τους ζάλισες, τους έφτασες σε κατάσταση απόγνωσης!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
κι έρχεται ένας καινούριος και πουλάει 10-15% πιο κάτω από τον φθηνότερο εμένα δεν μου κάθεται καλά.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καταλαβαινεις τι λέω.
Even dead i will fight. -
@osalonikios
Ναι για....
Στο kimovil βλέπω :
το 4/32 από 257€
το 3/64 από 238€
Και αυτός έχει:
το 4/32 από 206$-12%=181$------>περίπου 169€
το 3/64 από 210€-12%=185$------>περίπου 173€
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα