Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H billphone έγραψε:

Ο/H zt654 έγραψε:

40+
      Ποιος είναι 40+ :lol: :lol:
      αυτος έχει μπερδέψει τον Τομ με τον Τζέρι!! Μην ασχολείσαι...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H ktsak έγραψε:

Ο/H akis95 έγραψε:

Γεια σας
      Παραγγειλα το mi band 2 από gearbest με 20€ και κάτι ψιλά.
      Όταν έφτασε Αθήνα το έστειλαν Θεσσαλονίκη για τελωνείο...
      Ξέρετε πόσο παραπάνω θα πληρώσω και πόσο περίπου θα αργήσει? (Είναι ήδη 8-9 μέρες στη Θεσσαλονίκη)
      Ευχαριστω
      3€ λέω. Μιλάω ως παθών .... πολλάκις !!!!
      Έτσι πιστεύω και εγώ ανηψιέ αν και δεν μου έχει τύχει ακόμη :whistling:
      Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που πρέπει να περιμένεις κανένα μήνα για να βγει από εκεί μέσα και όχι το τρίευρο
      Είναι τα καλά της αγοράς από Κίνα 8)
      Υπομονή και παρακολούθηση.. :rolleyes:
    • Καλησπέρα παιδιά!
      Έχω ακούσει για καθυστέρηση του Μαλαισιανού ταχυδρομείου αλλά έχει κάποιος εμπειρία για πόσες μέρες μιλάμε?
      Γιατί έχω παραγγείλει 2 switch από το Gearbest και 50 μέρες μετά είναι ακόμα
      2017-03-28 16:28 MALAYSIA, SEND ITEM ABROAD

Υ.Γ: Για τα switch μπήκα να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα, με Mi5s με βλέπω να καταλήγω.... :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Nickleon έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά!
      Έχω ακούσει για καθυστέρηση του Μαλαισιανού ταχυδρομείου αλλά έχει κάποιος εμπειρία για πόσες μέρες μιλάμε?

Υ.Γ: Για τα switch μπήκα να γράψω στο συγκεκριμένο θέμα, με Mi5s με βλέπω να καταλήγω.... :P
      Μία παραγγελία δική μου μετά από 20 μέρες πάτησε Ελλάδα. (4/4 - 24/4) Κάπου εκεί έχω ακούσει και από άλλους το πολύ 30 μέρες
      Εσένα έχει ξεφύγει από τα συνηθισμένα πλαίσια. Πρέπει να το ψάξεις
    • @Nickleon εμ βέβαια.., απέκτησες εμπειρία στο περίμενε από τα switch και τώρα θα μας το παίζεις χαλαρός με το Mi5s..!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Είχα ποστάρει κάπου εδώ πριν κάμποσες εβδομάδες ένα βίντεο... όσο αφορά τις ανακατασκευές, επισκευές ή κατασκευές... το ξαναβάζω για να το θυμηθούμε... δείτε το όσοι δεν το έχετε δει και εκτός από την ιστορία προσέξτε και το backround...
      Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα με τους κινέζους φίλους μας!
      ;)
      How I Made My Own iPhone - in China
      R O M: XTRV ARΩMA
      Bootloader: UNLocked

• Ο/H Nickleon έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά!

1. Εχω κανει και 70 μερες .........................
      2. Δεν εχω παραλαβει και ποτε .................
      ΑΒΥΣΣΟΣ λεμεεεεεεεεεεεεεεε
      Κώστας
      Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
      Think different, think macuse.net
    • Διαφήμιση
    • Ο/H soulg έγραψε:

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα με τους κινέζους φίλους μας!
      Όλα τέλεια τα έκανε, εκτός από μια βασική λεπτομέρεια: το σελοφάν της οθόνης, που έχουν όλα τα καινούργια.
      Φαντάζομαι βέβαια ούτε αυτό θα είναι πρόβλημα...
    • Ποτέ και κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος με το τί παίζει με τον duang...Οι κινέζοι είναι πιο πονηροί και από τις αλεπούδες.. Αν ενδιαφέρεστε δείτε στο youtube το παρακάτω ντοκιμαντέρ του wire που δείχνει πώς γίνονται οι business στο shenzhen.. Αν ο duang δεν είναι shanzhai τότε όλα γκουντ. Οι κινέζοι όμως είναι μαστόρια στο κλοπυράιτ..

Ωστόσο οι τιμές που παίζουνε στο παληκαράκι από το shenzhen είναι τιμές κίνας. Όταν βλέπουμε προϊόντα από gearbest,banggood,Aliexpress Κτλ δεν είναι τιμές κίνας..Είναι λίγο πιο κάτω και από τιμές ελλαδας, και ο λόγος που γίνεται αυτό είναι γιατί παίζει η διαφήμιση παντού καθώς και το referal. Στα παραπάνω σάιτ περίπου το 15% της τιμής που πληρώνεται είναι referal με αποτέλεσμα η τιμή κανονικά να πρέπει να είναι -15%. Δηλαδή με πρόχειρους υπολογισμούς θα έπερεπε να το πληρώνουμε 210$ το mi5s όπως ο duang. Αυτός πάλι ψιλικατζής της πλάκας είναι επομένως άμα είναι σωστός και τον νοιάζει να διαφημιστεί από στόμα σε στόμα σε κάτι καμένους σαν εμάς οι τιμές του είναι λογικές..

Όσο για το tax free εκεί έχω την μεγαλύτερη αμφιβολία.. Πήρα προχθές τηλ στην paypal και μιλούσα με μια υπάλληλό τους. Η κυρά μου είπε πως δεν καλύπτουνε τέτοιου είδους dispute (σχετικά με custom taxes) και συνεπώς κάτι τέτοιο είναι μια συμφωνία που έχω κάνει με τον πωλητή η οποία μάλιστα είναι και ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! Ο μόνος λόγος που δίνει refund το paypal είναι είτε για λανθασμένη περιγραφή του προϊόντος, είτε για μη παραλαβή. Συνεπώς, αν μπει τελωνείο δεν απαιτείται να πληρώσει και στηρίζεται στην καλή του πίστη..

Μακάρι να πάνε όλα καλά, χτύπησα και εγώ ένα..

Sent from my Nokia 3310 using Mapatalk
    • ΜΕΓΑ ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΟΣ !

Αρχικά να πω ότι έχω ξενερώσει τη ζωή μου που περπάτησα 2.5 ώρες μαζί με επιστροφή λόγο που δεν έχω μεταφορικό μέσο από σπίτι προς την ACS για να παραλλάβω το Xiaomi mi 5 που ειχα παραγγείελι από το eglobalcentral, πήγα χωρίς tracking number καθώς δεν εχω λάβει κάποιο sms από την acs ή κάτι αντίστοιχο, έδωσα ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΙΔΙΑ τι γίνεται; μας δουλεύει η ACS ή το eglobalcentral?

ΟΠΟΙΟΣ μπορει να βοηθήσει πραγματικά θα με γλιτώσει από εγκεφαλικό!
      ΜΕ ΕΛΤΑ ΗΡΘΕ Η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ! Στο track17 μόλις το είδα
    • Διαφήμιση