Έτσι νομίζω. Πιστεύω η μόνη σου ελπίδα είναι να μην γράφει China πάνω ή απλά παίρνεις untracked.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αγορά θήκης από ebay 18 Μαΐου ήρθε στο σπίτι (Λάρισα) 2 Ιουνίου...
Με CHINA POST!!! -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Η 4px είναι η εσωτερική κούριερ της Κίνας που αναλαμβάνει να μεταφέρει το δέμα από το κατάστημα στην singpost , πιθανότητα για τελωνείο υπάρχει μπορεί όμως και να την γλυτώσεις ,είναι θέμα τύχης.
Ο/H zt654 έγραψε:
Έτσι νομίζω. Πιστεύω η μόνη σου ελπίδα είναι να μην γράφει China...
-
τότε πάρε untracked για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες τελωνείου και βασικά να μην κινήσεις υποψίες. Α και υπόψιν και το Χονγκ Κονγκ Κίνα θεωρείται. Στην Κίνα ανήκει. Άλλο που είναι σαν άλλο κράτος.
-
Με untracked εγώ προσωπικά δεν θα έπαιρνα τίποτα που να κοστίζει πάνω από 50€.
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
αν το ασφαλίσεις τι σε νοιάζει;
-
Untracked ούτε ο προμηθευτής δεν το στέλνει γιατί δεν μπορεί να αποδείξει ότι το έλαβες.Μόνο σε 2-3 € αξίας δέματα τα στέλνουν untracked.
Βέβαια ούτε εσύ μπορείς να αποδείξεις ότι δεν το έλαβες. Γενικά καλύτερο είναι να το αποφεύγουμε το untracked. -
Καλησπέρα έστειλα πριν από λίγες μέρες ένα κινητό λόγο βλάβης στην Κίνα και την ίδια μέρα( 26-5-2017)έστειλα στο pay pal αίτημα για τα έξοδα ταχυδρομείου με φωτό από την απόδειξη και το δέμα με κολλημένο το tracking .Τα χρήματα δεν έχουν μπει ακόμη και μου έχει έρθει μόνο αυτό το mail πρέπει να κάνω κάτι άλλο;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια καλη ιδέα ειναι να πάψεις να ασχολείσαι με το Paypal.
Τις διαδικασίες τους τις έχουν κάνει για ανθρωπους με διδακτορικό στα αγγλικα και τα οικονομικά.
Even dead i will fight. -
@osalonikios Αντ' αυτού προτείνεις αγορές από Ali; Ώστε να υπάρχει η προστασία του alipay;;
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
ναι το alipay το θεωρώ και εγω καλύτερο. Εκεί είναι λιγότερο ενοχλητικές οι διαδικασίες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα