Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
ναι σου δίνει. Ολλανδίας.
=============== Ιουν 4th 2017, 12:51pm ===============
Υπόψιν παιδιά εγω περιμένω αγορά της τάξης των 13 ευρώ οπότε μπορεί να την γλίτωνα ούτως ή αλλως. Λένε παιδιά εδω μέσα που φέρανε και κινητά ότι δεν πλήρωσαν τώρα τι να σας πω. Καλου κακου πείτε τους να βάλουν και free sample απ'έξω αν αγοράσετε πολυ ακριβό προιόν. -
-
Πιο γρήγορος βρε. Σε 11 ημέρες ήδη έκλεισε κιόλας από το Αεροδρόμιο Αθηνών.
-
Λαλακια έκανα...πήρα κάτι από gb ενώ από banggood θα μου έβγαινε 1.5€ παραπάνω με αυτή την αποστολή. Δεν το σκέφτηκα όμως καν...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
H λαλακία είναι ότι εξακολουθείς να αγοράζεις από εκεί..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Γιατι ρε καλά παιδιά είναι και ας μην μου έκαναν την αλλαγή στο χρώμα! Από την πρώτη μέρα μου έδωσαν τρακινγκ και ισχυρίζονται ότι τα έστειλαν
Τι καλά παιδιά βρε δεν βλέπεις τι τραβάω εγω..............
=============== Ιουν 4th 2017, 4:45pm ===============
3/6/2017, 13:14:09 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Banggood πρώτη παραγγελία........ -
Ας είναι καλά δηλαδή το παληκάρι ο κινέζος που έχω εδώ, άμα ξαναπάω στο μαγαζί του θα ανέβασω και φωτό
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Δε ξαναπαίρνω ούτε μαστίχα από αυτούς, όχι ότι μου έκαναν κάτι τραγικό, δεν ανέχομαι να φέρονται έτσι στο πρώτο γατοπινγκου!!
Πρωτο και μοναδικό, έχει σπάσει το καλούπι!
Άσε και δεν είναι αυτό. Δεν δέχονται και κουβέντα. Τους λέω λάθος ρε παιδιά το paypal λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και αυτοί το απορρίπτουν μόνοι τους. Τίποτα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα