Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Δεν έχετε καταλάβει όμως ότι ήταν απλά για να σας δοκιμάσω και να δω αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο στο φόρουμ...
Δεν το γλιτώνεις το Ανώτατο Δικαστήριο....θα περάσεις καλά..... -
-
-
Καλά ντε.... Δεν βρίσαμε και κανέναν (μοντ ή μη), ούτε ρίξαμε κατάρες....
-
Καλά μου παιδιά!
Σήμερα το ξημέρωμα έκλεισε το δέμα μου από banggood από το Κ.Δ. Θεσσαλονίκης χωρίς ούτε ένδειξη τελωνείου και σήμερα όπως όλα δείχνουν θα το έχω στα χέρια μου! -
Ο/H zt654 έγραψε:
Καλά μου παιδιά!
Σήμερα το ξημέρωμα έκλεισε το δέμα μου από banggood από το Κ.Δ. Θεσσαλονίκης χωρίς ούτε ένδειξη τελωνείου και σήμερα όπως όλα δείχνουν θα το έχω στα χέρια μου!
Καλημέρα, για να είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα, παρήγγειλες από banggood με priority direct mail και σου έδωσε και Tracking number? Σε πόσες μέρες έφτασε? Τι αξίας ήταν?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
15 ημέρες από την στιγμή που έφυγε. Σύνολο αξία με τα μεταφορικά 15 ευρώ. Ναι και tracking number.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
15 ημέρες από την στιγμή που έφυγε. Σύνολο αξία με τα μεταφορικά 15 ευρώ. Ναι και tracking number.
Την έδωσα και εγώ την παραγγελία για το Mi tv box από Banggood.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Το δικό μου κινητο έφτασε μέσω Βιέννης στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 22/5 και έφυγε απο εκεί σήμερα 6/6.
Πρώτη φορά μου τυχαίνει τέτοια καθυστέρηση... -
Ο/H zt654 έγραψε:
15 ημέρες από την στιγμή που έφυγε. Σύνολο αξία με τα μεταφορικά 15 ευρώ. Ναι και tracking number.Ότα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα