Όχι, παρόλο που είναι ισπανόφωνο, στέλνει απο ΗΚ και Κίνα
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@lorenzo81 : Πάντως η τιμή του είναι πολύ κοντά σε αυτή του citismarket .... το γκρι, γιατι το χρυσαφί το έχει στα 237.
-
Πόσο το έχει? Πόσα δίνεις
-
-
Ο/H perpetas έγραψε:
Αυριο παραλαμβάνω κι εγώ tablet από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest μέσω Ουγγαρίας. Θα ενημερώσω σχετικά.
Επίσης παρήγγειλα το Mi 5 από Gearbest από αποθήκη HK. Ελπίζω να ισχυριστεί ότι flat rate shipping μας γλιτώνει από τελωνεία.
Με ποια μεταφορική θα στο στείλουν; -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H perpetas έγραψε:
Αυριο παραλαμβάνω κι εγώ tablet από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest μέσω Ουγγαρίας. Θα ενημερώσω σχετικά.
Επίσης παρήγγειλα το Mi 5 από Gearbest από αποθήκη HK. Ελπίζω να ισχυριστεί ότι flat rate shipping μας γλιτώνει από τελωνεία.
Won't Back Down -
Καλημερα, εχει παρει κανεις στα ελτα να μαθει γιατι αργουν τοσο στο αεροντρομιο? Θα το δοκιμασω αργοτερα σημερα μοιπως και βγει λαυρακι? Ισως πεταχτω μεχρι το ταχυσδρομιο μπας και μου πει ο προησταμενος, ο οποιος ειναι λυρα 100 στα "νεα" .
-
Σου λέω και εγω. Λέγεται υποστελέχωση!
-
Ο/H jobous έγραψε:
@lorenzo81 : Πάντως η τιμή του είναι πολύ κοντά σε αυτή του citismarket .... το γκρι, γιατι το χρυσαφί το έχει στα 237.
296€ Στο city market κι εκεί που λέω 218€ με κουπόνι.. Εε εχει μια διαφορά.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H zt654 έγραψε:
Σου λέω και εγω. Λέγεται υποστελέχωση!
-
Δεν ξέρω πάντως και εμένα γνωστός μου προιστάμενος μου τα είπε.
-
Ο/H lorenzo81 έγραψε:
Ο/H jobous έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα