Μήπως ξεπέρασες το μηνιαίο όριο εμβασμάτων προς το εξωτερικό? ΑΝ όχι μπορεί να το ξεπέρασε ο εκδότης της κάρτας (μπορεί το ημερήσιο αλλά και το μηνιαίο), ξανακάνε μια προσπάθεια αύριο - μεθαύριοΟ/H JamFati έγραψε:
το κόστος ήταν περίπου 139€ και η καρτα είχε μέσα 150€, έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ναι φίλε σε ευρώ ήταν το ποσό, για την ακρίβεια το ποσό ηταν 152.99$ και σε ευρώ 139
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
φίλε κάνει μια revolut να σωθείς!
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H JamFati έγραψε:
το κόστος ήταν περίπου 139€ και η καρτα είχε μέσα 150€, έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει;
Φιλε @Bodai αυτό που λες δεν το ξέρω με σιγουριά αλλα νομίζω πως δεν έχει κάνει αγορές αυτό το άτομο που έχει τι καρτα, θα το διευκρίνησω αυτό, ευχαριστώ πολύ πάντως -
φίλε με debit δοκίμασες; οι προπληρωμένες δεν περνάνε πάντα.
-
Ο/H zt654 έγραψε:
φίλε με debit δοκίμασες; οι προπληρωμένες δεν περνάνε πάντα.
Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Αύριο θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά -
κάρτα λογαριασμού φίλε μου - ξέρω εγω πχ της μισθοδοσίας σου του λογαριασμου σου κατάλαβες;
-
Κατάλαβα. Αυτή η καρτα είναι περίπου όπως pay pal, βάζεις μέσα ένα ποσό και κάνεις αγορές online, αυτό το άτομο τα έχει τραβήξει τώρα τα λεφτά για αυτό δεν μπορώ να δοκιμάσω, αύριο που θα βάλει τα λεφτά θα ξανά δοκιμάσω.
-
την βάζεις και αυτήν κανονικά στο paypal. Εγω έτσι δουλεύω τις παραγγελίες μου!
-
@thanasis50 Η τριγωνική στο gearbest πια επιλογή είναι;You may think you can fly - but you better not try
-
europe express.........από HK
priority line από Kίνα. -
@venioni φίλε μου μπορείς να δεις κ στο oppomart για το κινητό που θέλεις στα 419$ συν 19$ για Europe shipping σύνολο 438$ περιπου 415€ με την προμήθεια του paypal. Και παράδοση στο χέρι απο acs courier χωρίς τελωνείο. Απο ότι ειδα εβαλαν κ εναλλακτική παράδοση registered mail λέει αλλά αυτό δεν ξερω αν αποφεύγεις τελωνειο κ κανει 5 δολάρια πιο κατω απο το σίγουρο της ευρωπαϊκής αποστολής.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα