Με ελτα,ως αλληλογραφία νομίζω , συστημένο με tracking number
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@akisjes καλά τα λέει ο Άλεξ. Σε γενικές γραμμές είναι λαχείο η υπόθεση. Θυμάσαι όταν το συζητάγαμε πόσα πράγματα σου είπα να προσέξεις. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γενικά πάντως όταν αγοράζουμε από Κίνα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την περίπτωση που χρειαστεί επιστροφή . Το κατάστημα να είναι διαπιστωμένα αξιόπιστο. Μπορεί να μην σου τύχει ποτέ αλλά άμα κάτσει να έχεις κάπου να πιαστεις.
-
Ακριβώς γι αυτό και το αναφέρω ,με την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω για τις εύστοχες επισημάνσεις σου, διότι είναι πολλά τα καταστήματα και δεν ειναι τελικά όλα τα ίδια.Εγώ συγκεκριμένα από το vickmall παρότι είχα αγοράσει πάνω από 15 φορές για εμένα και συγγενείς και φίλους ήτανε η πρώτη φορά που μου έτυχε σοβαρή βλάβη σε συσκευή και μάλιστα το mi5.Μολις το ανέφερα στην Selina στο livechat αμέσως μου έστειλε μια διεύθυνση και χωρίς πολλά πολλά μου είπε να το στείλω πισω.Με το που το πειρε με ειδοποίησε και .....να μην επαναλαμβάνω τα ιδια καιτα ιδια
-
Ελπίζω να χω κι εγώ θετική εξέλιξη με τον "γλυκούλη" yeso, ο οποίος παραμένει... άφαντος
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@akisjes καλά τα λέει ο Άλεξ. Σε γενικές γραμμές είναι λαχείο η υπόθεση. Θυμάσαι όταν το συζητάγαμε πόσα πράγματα σου είπα να προσέξεις. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Γενικά πάντως όταν αγοράζουμε από Κίνα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την περίπτωση που χρειαστεί επιστροφή . Το κατάστημα να είναι διαπιστωμένα αξιόπιστο. Μπορεί να μην σου τύχει ποτέ αλλά άμα κάτσει να έχεις κάπου να πιαστεις.
Για πες, για πες και σε μας!!!!
Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Την γνώση την έχει και ο @akijzses και είμαι σίγουρος ότι μπορεί να την μεταδώσει...χεχε.. Τι θες συγκεκριμένα φίλε μου να σου πω?
-
έχει κανεις κόλλημα στο arrival at destination post απο 10/06,11/06 και 12/06??Τι γίνεται ρε παιδιά πολυ κόλλημα κ δεν είναι κινητά αλλα θηκες κ γυαλιά.. sg post όλα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H scorpio3 έγραψε:
έχει κανεις κόλλημα στο arrival at destination post απο 10/06,11/06 και 12/06??Τι γίνεται ρε παιδιά πολυ κόλλημα κ δεν είναι κινητά αλλα θηκες κ γυαλιά.. sg post όλα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Εντέλει το κινητό το έχω εσώκλειστο στο σπίτι, το φοβάμαι μιας και δεν έχει γορίλα.. -
Δάκρυα συγκίνησης...το ένα από τα δύο πακετακια που είχα σκαλωμενα στο αεροδρόμιο εδώ και 15 μέρες επιτέλους σκαναριστικε από τα ΕΛΤΑ!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εκει στο Austrian Post κανουν κοντρα με τους δικους μας?
Απο 20 του μηνος ειμαι σε κατασταση: item ready for international transport -
Την άποψη μου για τα περί τελωνείου ειδικά το προηγούμενο διάστημα την έχω γράψει ,ότι ήταν θέμα τύχης & τα περισσότερα δεν εμπαιναν ,ειδικά με nl .
Έχουν γράψει πολλοί για την επιλογή flat rate shipping που έρχεται μεσω Αυστρίας από την αποθήκη ΗΚ .
Ότι είναι σίγουρη η αποφυγή τελωνείου.
Δυστυχώς έσκασε φίλου εχθές & μπήκε τελωνείο .
Αλλά διαβασα & πολλών άλλων .
Άρα & εκεί είναι θέμα τυχης .
Για Αθήνα μπορώ να αναφέρω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-