Εγώ παράγγειλα από ευρωπαική αποθήκη του vickmall, δευτέρα χτες παράγγειλα και αύριο παραλαμβάνω πολύ ξενέρωμα τελικά αν δεν έχεις την αγωνία του τελωνείου δεν λέει
χαχαχαχαχαχαχα με το καλό να παραλάβετε όσοι περιμένετε!!!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H scorpio3 έγραψε:
έχει κανεις κόλλημα στο arrival at destination post απο 10/06,11/06 και 12/06??Τι γίνεται ρε παιδιά πολυ κόλλημα κ δεν είναι κινητά αλλα θηκες κ γυαλιά.. sg post όλα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H Maronbil έγραψε:
Εγω φίλε μου, 2 δέματα απο 12/06, με sg post.Ο/H scorpio3 έγραψε:
έχει κανεις κόλλημα στο arrival at destination post απο 10/06,11/06 και 12/06??Τι γίνεται ρε παιδιά πολυ κόλλημα κ δεν είναι κινητά αλλα θηκες κ γυαλιά.. sg post όλα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
φιλοι μου και εγω το ιδιο, εχω ενα Mi5 και ενα Redmi 4 που περιμένουν από τις 10/6 με "Arrival at Destination Post Country GR".Ο/H rible έγραψε:
Μία από τα ίδια με SG Post στις 10 του μήνα, γυαλί και θήκη. Το Mi5s (κουκλί παρεμπιπτόντως) ήρθε κανονικά στις 14 στην πόρτα μου οπότε μάλλον τα υπόλοιπα κόλλησαν τελωνείο...Εντέλει το κινητό το έχω εσώκλειστο στο σπίτι, το φοβάμαι μιας και δεν έχει γορίλα..Ο/H scorpio3 έγραψε:
![]()
μου εφυγε ενα βαρος! (αν και προσωρινα μαλλον)Ο/H zt654 έγραψε: