Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Το eu priority στο to2c πρέπει να είναι αλλά ρώτα καλύτερα πρώτα.
-
@linuxilakis τους έχω ρωτήσει αλλά δεν μπορεί να μου απαντήσουν με 100% σιγουριά!!!
Τελοσπαντων,θα προσανατολιστω στα γνωστά μαγαζια με σίγουρη αποφυγή τελωνείου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κοίτα κανένας πια δεν θα σου το πει με σιγουριά. Ακόμα και το vickmall που το διατιμπανιζε στις αρχές τώρα δεν το λέει 100% και το θεωρώ λογικό,γιατί σε περίπτωση που περάσει θα τους ζητάς τα λεφτά πίσω και δεν είναι διατεθειμένη να τα δώσουν.
-
Μπράβο Θανάση! Με γεια!
-
-
Έβγαλε το μαγαζί Tom - top μαζί με κάτι άλλα γιορτάζει στην ουσία και έχει το mi6 με 380 δολάρια με κουπόνι.. σχεδόν 350 ευρώ!! Λέει αρκετά.. Συμφωνείτε??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μαγκες εχει παραλαβει κανεις με dhl στην επαρχια; Ρωτησα με mail και μου ειπαν οτι ο Τ.Κ. μου δεν ειναι στις δυσπροσιτες περιοχες αλλα δεν θα μου φανει απιστευτο να μου το φερουν και να ζητησουν και κανα 10ρικο γι αυτο το λογο..
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H pxoul1013 έγραψε:
μου εφυγε ενα βαρος! (αν και προσωρινα μαλλον)εχω μεινει με τα refresh στο 17track.net καθε μια ωρα
-
Ο/H geozn8 έγραψε:
Έβγαλε το μαγαζί Tom - top μαζί με κάτι άλλα γιορτάζει στην ουσία και έχει το mi6 με 380 δολάρια με κουπόνι.. σχεδόν 350 ευρώ!! Λέει αρκετά.. Συμφωνείτε??
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
Έχω παραγγείλει από εκεί ένα drone έλεγε αποστολή μέσα σε 72 ώρες έχουν περάσει 9 μέρες και ακόμα λέει processing
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παίδες η παραγγελία με την θήκη ήρθε με priority απο bangood σε 8 ημέρες. Και επιβεβαιώνω και εγώ ότι πάνω δεν γράφει τίποτα που να θυμίζει κίνα. Με flyt express έρχεται κατά τα πρότυπα της sf express αλλά απο ότι φάνηκε είναι πιο γρήγορο. Για επιστροφή έχει μια διεύθυνση ευρωπαική.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα