Ναι! Είχα το redmi 3 από vickmall που έκανε ν έρθει 3μηνες.. Πάνω στις 2 εβδομάδες μετά από αναβάθμιση μαυρισε η οθόνη, από το φόρουμ ο @derveni προσπάθησε αλλά δν τ καταφέραμε ν το επαναφέρουμε. Το χω στείλει γ αντικατάσταση, έχει περάσει 1μιση μήνας κ τώρα είναι στο τελωνείο της Αγγλιας κ έχει κολλήσει εκεί!!! Δράμα η περίπτωση μου......Ο/H zt654 έγραψε:
Εγω μόνο 4 3ευρα έως τώρα. Δεν μου απάντησες όμως...........καινούρια στα μέρη μας;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Κινέζοι τι να κάνεις.........τα έχουν αυτά............ασχολείσαι με τα κινητά καιρό, θέλω να πω σ'αρέσει να τα πειράζεις γενικά; Να πειραματίζεσαι με αυτά ή όχι;
-
Γατοπίγκε για κινητά μιλάς;
Σίγουρα;
Even dead i will fight. -
Μα φυσικά...........για ποιόν με πέρασες;
-
Σίγουρα, δεν θέλεις στα αλήθεια απάντηση σε αυτό, έτσι;
(το σκίσαμε στο offtopic πάλι)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μακριά από το offtopic εδώ να μην μας πάρει χαμπάρει ο Αμερικάνος........προσκαλέστε βρε την κοπέλα στο άλλο νήμα.........δον ζουάν της δεκάρας όλοι...........
-
Εσυ είσαι ο γύπας του φόρουμ, εμείς περιμένουμε την κίνηση σου!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Παρακαλώ τα άσχετα με το νήμα μηνύματα, να σταματήσουν εδώ.
Υπάρχουν θέματα για γενικές συζητήσεις εαν κάποιος ενδιαφέρεται.
Ευχαριστώ. -
Γιατίιιιι;
Για να σαλιαρίζεις ελεύθερα;
Σιγά μη σου κάνουμε και πλάτες.
Even dead i will fight. -
Η DHL ακομα και το Αθηνα-Θεσσαλονικη με αεροπλανο το κανει! Λογικα εδω στο χωριο θα μου ερθει με κανα drone!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
EΛΤΑ με ..αυτοκολητάκι DHL σου κάνει;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα