Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Ρε παιδιά κούριερ Dhl οχι γερμανικο ταχυδρομείο (που ανήκει στην dhl)...τα ΕΛΤΑ που κολλάνε; Από Ισπανία μέχρι εδώ έκανε 1 μέρα και τα ΕΛΤΑ θέλουν 3 για να μου το φέρουν από Θεσσαλονίκη...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Αρα γερμανικά ταχυδρομεία αλλιώς θα στο έφερνε ο κούριερ της DHL σπίτι σου κ όχι τα ΕΛΤΑ
Στάλθηκε από το Redmi 4 prime μου -
Το απλό DHL είναι το γερμανικό ΕΛΤΑ, όταν μπεί Ελλάδα μάντεψε ποιός αναλαμβάνει την παράδοση...
Εκτός και αν είναι "express" οπότε θα έρθει με κούριερ.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εσείς είπατε για ΕΛΤΑ όχι εγώ...το δέμα χθες το βράδυ ξεκίνησε και το πρωί ήταν Θεσσαλονίκη με DHL EXPRESS, τα ΕΛΤΑ τι δουλειά έχουν;;
Μην μου ανχώνεσαι, είσαι και νέος, δεν κάνει.
Με κούριερ θα σου έρθει. Αν θα είναι πιο γρήγορα από τα ΕΛΤΑ; ..δεν ξέρω...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Γιατι ρε; Ίσως επειδή είναι επαρχία να καθυστερήσει λίγο αλλά σε σύγκριση με τα ΕΛΤΑ, που κάθε φορά κάνουν 3 μέρες να μου το φέρουν από Θεσσαλονίκη, πιστεύω θα είναι σαφώς καλύτερα..
Το πιο πιθανό είναι να παραλάβεις, αύριο. Και καμιά φορά, χρεώνουν παραπάνω αν αποφασίσουν ότι βρίσκεσαι σε " απομακρυσμένη περιοχή"...
Αν το πάρεις εσύ όμως από το πιο κοντινό γραφείο τους, δεν χρεώνουν έξτρα. Σου έχει συμβεί, ποτέ αυτό;
-
Δεν πειράζει, να αρχίσει να μαθαίνει το άθλημα και αυτός..
Οχι αν και το έψαξα... ρώτησα και μου είπαν ότι σε αυτόν τον Τ.Κ δεν χρεώνουν έξτρα...
Αν τελικά χρεώνουν θα με ενημερώσουν σωστά; Το κοντινότερο νομίζω είναι στην Βέροια αν είναι ακόμα ανοιχτό..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα