Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Αν σου είπαν ότιτο ΤΚ είναι εντός ζώνης, είσαι άρχοντας. Ελπίζω να το έχεις σε εμαίλ η μύνημα αυτό...
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Αν σου πούν κάτι άλλο κατά την παράδοση, που αλλού βρέ;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
Οχι, οκ είσαι... εκτός, και αν δεν είναι σωστός ο ΤΚ που έδωσες... αλλά δεν νομίζω.
Οχι νταξει το χω κάψει αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ακόμα
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
για Δώστε λίγο τα φώτα σας. Θέλω να παραγγείλω από Aliexpress αρκετά μεγάλο δέμα με αξία 60 Με 80 ευρώ που θα έρθει με DHLμε μεταφορικά αλλά 60. Έχει κανείς ιδέα τι ποσό θα βάλουν έξτρα?
-
@giwrgosalim ειχα κάνει κι εγώ μία φορά ερώτηση στην dhl αν υπήρχε κάποια έξτρα χρέωση σε δέμα από Κίνα... Η απάντηση τους:
Σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά μας συστήματα δεν διαφαίνεται κάποια χρέωση αναφορικά με την συγκεκριμένη αποστολή.
Παραμένουμε στην διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
Stamatia Barbagianni
Service Desk Advisor
Να σημειώσω πως έφθασε με speedex, λόγω του ότι δεν έρχεται η dhl στο χωριό μου
=============== Ιουν 28th 2017, 7:09pm ===============
@gab είχα κάνει αγορά 120€ από Κίνα μέσω ebay. Επειδή ήταν πολλά πράγματα ο Κινέζος τα έστειλε με 4xp νομίζω, το tracking number το παρακολουθούσα στην dhl. Στο δέμα είχε γράψει 12$ και άλλα 12$, επειδή ήταν 2 παραγγελίες και την έκανε μια.
Θέλω να καταλήξω, πως δεν πέρασε τελωνείο το δέμα, και χωρίς έξτρα χρέωση από τον Κινέζο... -
@pit13 Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση! Κι εμένα αυτή η Σταματία μου απάντησε
=============== Ιουν 29th 2017, 10:06am ===============
Αλλο ένα πακετακι ΑΕΡΑΣΣ με nlpost registered(όχι priority). Τώρα έχω άλλα 2 με τον ίδιο τρόπο στο αεροδρόμιο και 2 με priority που δεν ξέρω τι ακριβώς κάνουν...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@giwrgosalim ωραία νέα πως δεν πέρασες τελωνείο, κι εγώ απλή αποστολή έβαλα, χωρίς priority, μακάρι να το γλιτώσω κι εγώ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα