Priority direct mail του banggood είναι τριγωνική;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
ρε παιδια αφου δε φαινεται απο πουθενα η κινα πως ξερουν οτι ειναι απο εκει?εμενα ερχετε μεσο κινας με postnl με register mail και στο track δεν αναφερεται η κινα πουθενα, μονο η ολλανδια!
-
Ο/H terry_ag7 έγραψε:
ρε παιδια αφου δε φαινεται απο πουθενα η κινα πως ξερουν οτι ειναι απο εκει?εμενα ερχετε μεσο κινας με postnl με register mail και στο track δεν αναφερεται η κινα πουθενα, μονο η ολλανδια!
-
Mε ΕΛΤΑ ερχεται απ το banggood με το priority.απλα στην Ολλανδια ξαναπακεταρεται και οι κινεζιες εξαφανιζολ.
-
Ο/H Matis έγραψε:
Καλησπέρα
Τελικά το eglobalcentral.eu τι λέει;
Εμένα μου έκατσε στραβή στο mi note 2, (πρόβλημα στην οθόνη) καπάκι μετά τον duang, και ενώ παρέλαβα 22/06 ακόμα περιμένω το courier τους για να επιστραφεί το τηλέφωνο για έλεγχο. Βέβαια αναγνωρίζουν το DOA αλλά αν δεν ξεμπερδεψεις με τους Κινέζους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@VeeTs Σε εμενα παντος δεν υπαρχει καθολου αυτη η ενδειξη CN22 με priority direct mail
[Imgur](2UU00o7.jpg) -
Μαλλον επειδη ειναι priority direct mail.
Εγω ο,τι εχω παρει ,ειχε πανω αυτη την ενδειξη.Βεβαια ο,τι αγοραζα ηταν registered airmail και οχι priority. -
@venioni Με priority direct mail (banggood) δεν υπάρχει τίποτα που να συνδέει με Κίνα!!
Γι'αυτό και περνάνε αέρας!! -
Ο/H almichael έγραψε:
Ο/H Matis έγραψε:
Καλησπέρα
Τελικά το eglobalcentral.eu τι λέει;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Γιαυτο τι λετε πρωτη φορα βλεπω dhl no taxes -
-
Ο/H scorpio3 έγραψε:
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Γιαυτο τι λετε πρωτη φορα βλεπω dhl no taxes
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν είναι αλήθεια, είναι καλή περίπτωση
Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα