To priority μπορεί να μην γράφει, αλλά το απλό δέμα με Ολλανδικό Ταχυδρομείο RSXXXXXXXXNL γράφει CN22/23Ο/H venioni έγραψε:
ενω αντιστοιχα τα δεματα με priority direct mai RSXXXXXXXXNL
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Τα τελευταία γράμματα στο tracking number έχουν να κάνουν με την εταιρεία αποστολής πχ NL > PostNl , CN >China Post , SG > Singapore Post κτλ....
Επομένως αυτό με το CN στο τέλος είναι απο ChinaPost και όχι απο PostNL. -
Δεν υπαρχει απλο δεμα απο ολλανδια που να προερχεται απο κινα και να μην γραφει CN π.χ RSXXXXXXXCN
-
είστε τυχεροί που κάνει βουτιές στρουφογυριστές ο γατοπίγκος ακόμα, αλλιώς θα σας είχε τακτοποιήσει όλους σας καταλλήλως!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@venioni Τα 'χεις μπερδεψει λιγααααακι...
Ισως φταιει η ζεστη των τελευταιων ημερων φιλε μου
Παντως εχω προχειρα 4-5 δεματα με NLpost Registered με tracking number της μορφης RS******NL τα οποια ξεκινησαν απο Κινα και στο tracking δεν φαινεται πουθενα αυτο, παρ'ολα αυτα συνεχιζουν να μπαινουν τελωνειο! Επισης αυτα που τελειωνουν σε CN, οπως σου ειπε ο @jobous ερχονται με CNpost και οχι NL...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@giwrgosalim Επειδη με εκανες και εψαξα να βρω παλιες μου παραγγελιες απο το aliexpress και βρηκα οντως παραγγελια με NL post
RSXXXXXXXXXNL ηταν μια μπαταρια κινητου,και ξερεις τι μου βγαζει το track number ? PostNL International Mail και ολος τυχαια δεν αναφερει πουθενα οτι το δεμα ξεκιναει απο κινα! (ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ!!!)
31/5/2016, 22:00:00 Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 31/5/2016, 18:17:05 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 31/5/2016, 12:14:48 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) 31/5/2016, 10:14:48 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 31/5/2016, 09:23:47 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΦΙΞΗ ΣΕ 30/5/2016, 11:49:47 Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ 30/5/2016, 09:44:14 Κ.Α.Τ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ (--> Κ.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ) 30/5/2016, 09:34:14 Κ.Α.Τ. ΑΦΙΞΗ ΣΕ 30/5/2016, 09:34:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 30/5/2016, 06:42:06 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25/5/2016, 05:30:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 25/5/2016, 05:30:00 ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ -
Θα επρεπε να ενθουσιαστω; Ειναι μια συνηθισμενη παραγγελια με NLpost Registered...
Αν θες να πεις οτι δεν περασε τελωνειο επειδη το tr. Number ηταν αυτης της μορφης(ετσι ειναι ΟΛΑ με NLpost) και επειδη στο tr. Number δεν αναφερεται ως αφετηρία η Κινα(οπως γινεται παντα), τοτε εισαι λαθος ηταν απλη τυχη!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Οταν τα δεματα δεν αναγραφουν επανω οτι το δεμα προερχεται απο τριτη χωρα π.χ CN22 η δεν εχουν καποια σταμπα που να το αναγραφει,τοτε πως στο καλο να στο περασει απο το τελωνειο ο τελωνειακος υπαλληλος ? εφοσον τα δεματα απο ευρωπη δεν εμπιπτουν σε τελωνειακους ελεγχους....εκτος και αν ειναι τιποτα λαγωνικα οι τελωνειακοι εδω στην ΕΛΛΑΔΑ και μυριζουν τα δεματα απο που προερχονται...
-
Κραταν σκονακια απ το φορουμ και βαρανε αβερτα ναπουμε
-
Ο/H billfot έγραψε:
Κραταν σκονακια απ το φορουμ και βαρανε αβερτα ναπουμε
-
-
Ο/H venioni έγραψε:
και τι μπορουν να κάνουν οταν το δεμα έρχεται απο ευρωπη...; θα σου πω εγω, απολύτως τίποτα!
Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα