Για τον Μήτσο που του έχουν παραχωρήσει την αντιπροσωπεία της xiaomi στην Κω , λόγω πωλήσεων.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι το κατακρινετε...
Εγω που πηρα το Redmi pro μου απο τον Μητσο μου το εστειλε ακριβως οπως του το ζητησα και μεσα σε 2 μερες το ειχα στα χερια μου σε τιμες 25 $ πανω απο την Κινα...
...και μου υποσχεθηκε και αντικατασταση σε περιπτωση βλαβης!!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H venioni έγραψε:
Οκ παιδια, αφου δεν εχει διαφορα το priority direct mai με το απλο post nl RSXXXXXXXCN @giwrgosalim και ειναι θεμα τυχης οπως ειπες και αφου γνωριζεις-γνωριζετε καλυτερα τα του τελωνειου να κανετε τις παραγγελιες σας με απλο post nl και αφηστε με εμενα να παραγγελνω με priority direct mail, ειναι απλα τα πραγματα.............
Επειδή επιμένεις ότι η μορφή αυτή είναι nl post.
Δοκίμασε να κάνεις tracking ένα τέτοιο εδώ Home | PostNL και ανέβασε το αποτέλεσμα!
Υ.Γ Παρέλαβα δύο δέματα με nl post χωρίς priority direct και τα tracking ενεργοποιήθηκαν απο την Ολλανδία και μετάYou may think you can fly - but you better not try -
Εννοειτε οτι αν τα δεματα σου ειχαν το track number RSXXXXXXXXNL θα δειχνουν ολλανδια,αν ομως τα δεματα σου εχουν track number RSXXXXXXXCN η RSXXXXXXXXSG θα δειχνουν κινα η σιγκαπουρη,τι μας το λες αυτο για νεο? και δευτερον οσα δεματα εχουν το track nuber RSXXXXXXXCN η RSXXXXXXXSG δεν τα αναγνωριζει το post nl international track στο internationl post nl αναγνωριζει μονο τα δεματα με track number RSXXXXXXXNL.Επειδη με κουρασε το ολο θεμα ποσως με ενδιαφερει,στην τελικη ο καθενας μπορει να παραγγελνει οπως γουσταρει,εσεις να παραγγελνετε με απλο ταχυδρομειο RSXXXXXXXXCN για να δινετε και κανενα ψιλο στο κρατος και στο υπουργειο οικονομικων...
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Τι να μιλήσεις μαζί τους αυτοί θα σε πουν ΝΑΙ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πωλήσουν. Ρώτησε αν στέλνουν αυτό που θέλεις με EU Express σύμφωνα με άρθρο σε άλλο site (Doctorandroid) παρέχει αποφυγή τελωνείου. @CostasG
-
-
Ρε σεις ήρθε εκείνο το πολυπόθητο πακέτο μου μετά από 47 μέρες...το θεμα είναι ότι τώρα που με πήρε τηλέφωνο ο ταχυδρόμος μου είπε για το 3€...στο τρακινγκ όμως δεν φαίνεται πουθενά ότι μπήκε τελωνείο...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
2017-06-19 10:30VIENNA / In transit-it's progressing through Post network
2017-06-17 17:31 VIENNA / Shipment arrived at airport2017-06-17 10:31
HONGKONG / Shipment departed from airport2017-06-17 10:31
HONGKONG / Shipment departed from airport2017-06-17 07:25
HONGKONG / Hand over to airline2017-06-16 14:20
HONGKONG / Arrived at Hong Kong hub2017-06-15 16:52
HONG KONG - HONG KONG / Shipment operation completed2017-06-15 14:55
HONG KONG - HONG KONG / Shipment arrived at facility\
Καλησπερα παιδια,
Εχω παραγγειλει απο 2/6 απο gearbest. Παραπανω βλεπετε το που εχει μεινει το tracking της παραγγελιας.. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αντιστοιχο προβλμα? Εχει μηπως χαθει η συσκευη? Ενα μηνα τωρα η συσκευη βρισκεται στη Βιεννη? Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει μια απαντηση.
Ευχαριστω για τον χρονο σας.. -
Ο/H mvoulagk έγραψε:
2017-06-19 10:30VIENNA / In transit-it's progressing through Post network
2017-06-17 17:31 VIENNA / Shipment arrived at airport2017-06-17 10:31
HONGKONG / Shipment departed from airport2017-06-17 10:31
HONGKONG / Shipment departed from airport2017-06-17 07:25
HONGKONG / Hand over to airline2017-06-16 14:20
HONGKONG / Arrived at Hong Kong hub2017-06-15 16:52
HONG KONG - HONG KONG / Shipment operation completed2017-06-15 14:55
HONG KONG - HONG KONG / Shipment arrived at facility\
Καλησπερα παιδια,
Εχω παραγγειλει απο 2/6 απο gearbest. Παραπανω βλεπετε το που εχει μεινει το tracking της παραγγελιας.. Εχει αντιμετωπισει κανεις αλλος αντιστοιχο προβλμα? Εχει μηπως χαθει η συσκευη? Ενα μηνα τωρα η συσκευη βρισκεται στη Βιεννη? Οποιος μπορει να βοηθησει ας στειλει μια απαντηση.
Ευχαριστω για τον χρονο σας..
Με Gearbest που μίλησα πρότειναν να μου δώσουν πίσω τα μισά χρήματα ή πόντους... -
Κι εγώ από 2/6 έχω πληρώσει το amazfit στο gearbest, και από postNL εχω ενημέρωση πως έχει φτάσει στη χώρα προορισμού... Τι διαδικασία πρέπει να κάνω, μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
-
apolloneos, σε ενα αλλο φορουμ ειδα οτι ενα παιδι με τα ιδια στοιχεια αποστολης παρελαβε το κινητο του απο τις 30/6..
Διαβασα οτι του ηρθε ειδοποιητηριο στο σπιτι απο τα ΕΛΤΑ να παει να παραλαβει. Τι να πω πραγματικα εχω απογοητευτει. Θα παω να ρωτησω στα ΕΛΤΑ της περιοχης μου μπας και υπαρχει εκει θαμμενο. Αλλιως την βαψαμε. -
Ο/H pit13 έγραψε:
Κι εγώ από 2/6 έχω πληρώσει το amazfit στο gearbest, και από postNL εχω ενημέρωση πως έχει φτάσει στη χώρα προορισμού... Τι διαδικασία πρέπει να κάνω, μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα