Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Ενα κινητό που αγόρασα απο gearbest πριν ενα μήνα με priority line πήγε Λονδίνο και απο κι το πήρε courier και μου το έστειλε σπίτι. 9 μέρες σύνολο έκανε να έρθει.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Εγώ δηλαδή έκανα αγορά κάτι αξεσουάρ 5-10 ευρώ στις 27/6 και από 2/7 μου βγάζει το track 17 arrival at destination post αλλά τα ΕΛΤΑ τίποτα.. Οπότε πάμε για μετά το 15 Αύγουστο σωστά..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Περιμένω κι εγώ ένα amazfit και είμαι στην ίδια φάση με πολλούς εδώ πέρα.26/6/2017 έπεσε παραγγελία.Άλλα στο tracking είδα πληροφορίες απο 7/7/2017
2017-07-13 10:36 Arrival at Destination Post (Country: GR)
2017-07-07 14:30 Despatched to overseas (Country code: GR)
Απο 13/7/2017 κολλημένο εκεί.Να υπολογίζω παραλαβή τέλος Αυγούστου?Κάπου εκεί πιστεύω αν κρίνω απο την αναμονή πολλών εδώ μέσα.Ευτυχώς πλήρωσα με Paypal αν γίνει καμιά στραβή.Αναμονή 30 άντε βαριά 40 ημέρες το θεωρώ οκ.Αλλά 2 μήνες....οκ.Καθαρά φταίξιμο των εδώ ΕΛΤΑ.Είμαι σίγουρος γι'αυτό.Πάρτε βρε κόσμο να φάει ψωμάκι καμιά ψυχή!!Κι όλοι να είναι ευχαριστημένοι. -
-
Να ενημερώσω ότι σε άλλο φόρουμ , αναφέρθηκε ότι πλέον θα πλερώνουν το τρίευρω και τα εντός ΕΕ πακέτα !!!!
Πρέπει να το επαληθεύσουμε με κάποιον τρόπο αλλιώς είναι ράδιο αρβίλα ή έγινε κάποιο λάθος. Αν γνωρίζει κάτι , κάποιος ας το αναφέρει και εδώ. -
Ο/H theopan έγραψε:
Ο/H VaggelisD66 έγραψε:
24% ΦΠΑ επί της αξίας του αντικειμένου +12 ευρώ δασμούς.
Για φθηνές συσκευές όπως το συγκεκριμένο τηλέφωνο συνήθως βάζουν 40 ευρώ σύνολο.
Όλα αυτά για το απλό ταχυδρομείο γιατί αν επιλέξεις εταιρεία ταχυμεταφορών το εκτελωνιζουν αυτοί οπότε το κόστος αυξάνει δραματικά καθώς περιλαμβάνει αμοιβή εκτελωνιστή, αποθηκευτρα κλπ.
Και μάλιστα έχουν υπογραφεί συμβάσεις με ιδιώτες για εκτελωνισμό επιπλέον μερικών χιλιάδων πακέτων κάθε μήνα. Αν δεν ναυαγήσει το "σχέδιο" όπως συμβαίνει βέβαια τακτικά στην Ελλάδα υπάρχει κίνδυνος οι αγορές από χώρες πλην της Ε.Ε. να γίνουν ολοκληρωτικά ασύμφορες.
-
-
και εντός ΕΚ (Ελλάδας-Κίνας) βλακεία μεγάλη είναι...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το έχουν φτιάξει το σύστημα ετσι για να μας γδαρουν καλά.
-
Δεν υπαρχει κανενα προσχημα πλεον, διανυουμε περιοδο αυθαιρετου χαρατσωματος, η εφορια ζηταει προπληρωμη του φορου για λεφτα που δεν επιασες, χαρατσι για το σπιτι σου, χαρατσι επειδη ζεις αλλον ενα χρονο. Δεν υπαρχει καμία σωτηρια, σαπισε το συστημα και σπρωχνουμε το κουφαρι του (καθολου αποκλειστικα ελληνικο φαινομενο).Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα