Σε πολλες σελιδες , διατυμπανιζουν οτι το 3ευρω καταργηθηκε.Ραδιο αρβυλα μου φαινεται
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Την προηγούμενη βδομάδα ακουγόταν ότι ήθελαν να το γενικευσουν και να ισχύει για όλα τα δέματα...
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Είναι απόλυτα φυσιολογικό με τους ελέγχους που γίνονται στο τελωνείο...περιμένεις και μετά τους 2 μήνες αρχίζεις να το ψάχνεις
Ο/H demakhs έγραψε:
Φυσικά...
-
Μαλλον παει με τις αγορες , τωρα δεν το βγαζω , τωρα το βγαζω.
-
Καλημέρες!!
Λοιπόν, η πρόσφατη εμπειρία μου με το Gearbest με τρεις (3) αγορές την ίδια μέρα (6/6):
1. Xiaomi Mi6. Αποστολή με DPDUK (7/6). Ποτέ δεν έφτασε στην DPD, άνοιξα dispute στο Paypal στις 26/6, προχώρησα σε claim στις 7/7, σήμερα μου επέστρεψε τα χρήματα το paypal.
2. Θήκη και τζαμάκι nilkin για το Mi6 (μου έμειναν αμανάτι) 9€, με Switzerland Post Unregistered, έφτασε 21/7 χωρίς τελωνείο
3. Ακουστικά ΒΤ 12€ με NL, θα πάει μια βόλτα στη Λάρισα και μετά, καλώς ερχόντων... θα κατέβει Κρήτη (τουλάχιστον δεν σταμάτησε στο τελωνείο):
-
ηθεκλα να ξερε τα ντεικιμενα που δνε ερχονται τα κλεβουν εδο δε τα στελνουν τα μαγαζια τι γινεται καποια κομπινα αφου εχουν τρακινγ number καποιο λακο εχει η φαβα και γο απο 6/6 αγορα geek τελευταια βφδομαδα αν δεν ερθει ανοιγο dispute mallon
-
Ο/H galadohtar έγραψε:
Δλδ δεν θεωρεις οτι μπορει να εχει χαθει?απλα αναμονη και καθυστερηση ειναι ολο αυτο?
Αυτό το δέμα πχ δεν έχει χαθεί...έχει κολλήσει στα τελωνεία..από Σεπτέμβρη θα αρχίσω να ανησυχώ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H galadohtar έγραψε:
Όλα εξαρτιόνται από τι σου λέει το tracking number
ναι αλλα στο SITE των ΕΛΤΑ απλα γραφει 19-6 αποστολη εξωτερικου Ολλανδια
-
Καλησπέρα παιδια .θα ήθελα τα φώτα σας.στις 16 Ιουνίου παρήγγειλα από gearbest τα xiaomi Bluetooth headset και στις 27 Ιουνίου πάλι πήρα το xiaomi amazfit και Ένα ζευγάρι ζελατινες προστασίας για το ρολόι σε ξεχωριστές παραγγελίες και τα τρεια προϊόντα.Σήμερα μου ήρθαν οι ζελατινες ενω το ρολόι και το Bluetooth αφαντα.και θέλω να ρωτήσω πως γίνεται να μην έχει έρθει το Bluetooth που Είναι αγορασμένο 11μέρες νωρίτερα;Έχει κανείς σας καμία ιδέα του τι συμβαίνει;
Σημείωση: ζελατινες και Bluetooth έχουν γίνει με unregistered ενώ το ρολόι με registered. -
a[po oti exo kaatlabei mallon ayto prpei na ginetai mikra paketakia kai elafria ta pernane kai ta megalitera prpei na ta vazoun se seira proteraiotitas και να τα ανοιγουν ενα ενα ωστε να βγαινει και το μποθγιουρντι μετα
-
Όποτε λες να μου έρθει χαρτί από τελωνείο για να πληρώσω;Αν Είναι έτσι παιδιά και σταματάνε τελωνείο και αναμονή 1.5μήνα τουλάχιστον δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να το πάρεις από Κίνα πλέον.
-
Ναι αν είναι έτσι σωστά δεν αξίζει.. Η περίπτωση του φίλου ποιο πάνω του @Ustramator που πήρε το mi6 από το γνωστό GB και χάθηκε.. Πως μπορεί να γίνει είναι κρίμα.. Τι έγινε δεν το έστειλαν ποτέ..??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα