Όπως είπε και ο γατόπιγκος, όταν είναι flash sale σε πολύ χαμηλή τιμή και δεν έχουν σοβαρό περιθώριο κέρδους, κάποιες φορές μπορεί να μην το στείλουν. Έτσι, δεν χάνουν τίποτα, αντίθετα, μπορεί να κερδίσουν αν π.χ. δεχτείς την προσφορά τους για επιστροφή του 50% του ποσού, ή χάσεις τη μάχη στο PayPal...
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Μικρο δεματακι απο ali αλλα παραδοξως με tracking number που το ανακαλυψα σημερα, μου ειχε ερθει ειδοποιηση πριν λιγες μερες οτι το παρελαβα, ενω ακομα το περιμενω. Τοτε νομισα οτι πατησα εγω καταλαθως το οτι το παρελαβα κι επικοινωνουσα με τον αποστολεα οτι δεν το πηρα χωρις ανταποκριση. Στο σαιτ των ελτα ομως δειχνει παραδοτεο στις 20/7.ο ταχυδρομος αλλαξε και ο καινουριος μου αφησε δυο φορες γραμματα και μικρο δεμα απ εξω απ τον επαγγελματικο μου χωρο που εργαζομαι, ισογειο σχεδον πανω στο πεζοδρομιο. Αυριο παω σφαιρα στα ελτα. Ερωτηση. Με τρακιγκ ναμπερ δεν πρεπει να βαλω υπογραφη οτι το παρελαβα, η αν ειναι μικρης αξιας το αφηνουν οπου ναναι χωρις υπογραφη μου? Κι αντε αυτο χαθηκε, σε μεγαλυτερης αξιας δεμα? Η πλακα ειναι οτι αυτο το ηθελα για τη δουλεια μου. Αυριο παω για σοου....
Σταλθηκε με china post ordinary small pacjet plus, μαλλον unregister? -
Ο/H Ustramator έγραψε:
Πάει το έχουμε χάσει τελείως!! -
-
-
@billphone Αυτό κατάλαβες εσύ ? Αυτό που λέω είναι ότι για να ήρθε Λάρισα έγινε λάθος πιθανόν στους Κινέζους, και κάποιον θα κάνεις χαρούμενο αύριο.
-
Ο/H derveni έγραψε:
@billphone Αυτό κατάλαβες εσύ ? Αυτό που λέω είναι ότι για να ήρθε Λάρισα έγινε λάθος πιθανόν στους Κινέζους, και κάποιον θα κάνεις χαρούμενο αύριο.
Μήπως κατάλαβες κάτι λάθος; -
-
Ο/H derveni έγραψε:
@billphone Κρήτη δεν μένεις ?? Τότε το πακέτο γιατί ήρθε Λάρισα για διακοπές στον Πλαταμώνα ?
Εγώ μένω Γιάννενα όπως φαίνεται και κάτω από το avatar μου
Αλλά έκανα παράθεση από το σχόλιο του @Ustramator που το παιδί μένει Κρήτη και το πακέτο του πάει στον Πλαταμώνα για μπάνια
Αυτό σχολίασα και μου λες ότι θα χάσω το πακέτο μου και θα κάνω κάποιον ευτυχισμένο... -
@billphone Γράψε λάθος Καρντάση ε τότε ο άλλος δυστυχώς την πάτησε, μακάρι να μην είναι κάτι ακριβό.
=============== Ιουλ 26th 2017, 12:24am ===============
@billphone Από κινητό συνήθως μπαίνω ποιος κοίτα τα avatar. -
-
Ο/H billfot έγραψε:
Ερωτηση. Με τρακιγκ ναμπερ δεν πρεπει να βαλω υπογραφη οτι το παρελαβα, η αν ειναι μικρης αξιας το αφηνουν οπου ναναι χωρις υπογραφη μου?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα