Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Δυστυχώς κάποια μαγαζιά δεν θα στέλνουν πια Ελλάδα κ η αιτία ...δεν θα είμαστε εμείς. Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα να στραφούμε στην εγχώρια αγορά. Οπότε θα πέσουν οι τιμές λόγω ανταγωνισμού κ μεγαλύτερης πίτας μιας κ θα έρθουν μεγαλύτεροι παίχτες με όφελος εγγύησης κλπ κλπ. Ήδη γίνετε εν μέρει. Απλά μένει η αγαπημένη μας εταιρία να κάνει κάποιες κινήσεις. 800αρα σε όλα τα τηλέφωνα ευρωπαϊκές εγκρίσεις και παρουσία δικιά της. Διάβασα ότι πήρε 1 δις δάνειο για αυτούς τους λόγους. Η αποβίβαση στη Ευρώπη είναι κοντά. Οπότε μακροπρόθεσμα ίσως μας βγει σε καλό
-
Ενω υπαρχει το eglobal central και το priority του banggood δε βρισκω το λογο να βγαζετε τα ματακια σας με τα χερακια σας.
-
....κ το grossoshop κ το grossoshop!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ξεχνάτε και το Vicknall, λίγο πιο υψηλές τιμές αλλά από τα πιο έγκυρα καταστήματα για αποστολές Ελλάδα.
-
grossoshop και με 24 μήνες εγγύηση έτσι @demakhs? Να τα λέμε και αυτά. Κ στο trustpilot ψηλά και καλά. Vickmall σταθερή αξία και μόνο ένα 3ευρω μεταφορικά. Και με καλό after sale δοκιμασμένο χρόνια τώρα.
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ξεχνάτε και το Vicknall, λίγο πιο υψηλές τιμές αλλά από τα πιο έγκυρα καταστήματα για αποστολές Ελλάδα.
-
Στραβές έχουν όλα τα καταστήματα. Σαν ποσοστό όμως έχουν λίγες περιπτώσεις, τουλάχιστον γνωστές
-
Έτυχε Δήμητρα , το Vickmall είναι από τα πιο αξιόπιστα μαγαζιά ,το ότι όμως είναι πιο ακριβό από τον ανταγωνισμό είναι γεγονός.
-
Ναι το πιστεύω, γτ πολλοί γνωστοί μου ήταν ευχαριστημένοι με το vickmall κ έτσι αποφάσισα ν πάρω κ εγώ.. Νομίζω ότι μπορεί απλά να είμαι άτυχη εγω!
-
Νόμιζα ότι είχε βρεθεί λύση τελικά, τουλάχιστον έτσι μου είχε πει ο Χρήστος, δεν ισχύει ?
-
Το κινητό που μου έρχεται τώρα είναι από αντικατάσταση, γτ το προηγούμενο χάλασε.. Το είχα στείλει στον derveni στην Λάρισα αλλά δν κατάφερε ν το επαναφέρει, πρέπει ν είχε πρόβλημα εξ αρχής..
Βρέθηκε λύση ν μου κάνουν αντικατάσταση! Άλλο που ακόμα δεν έχω το κινητό.. Έχω πάρει άλλο εν τω μεταξύ από σκρουτζομαγαζο..
Γ αυτό σου λέω άτυχη λιγάκι...!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα