Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ισχύει, η εγχώρια αγορά δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ήταν πριν κάποια χρόνια... πλέον αξίζει η αγορά από καλό τοπικό ελληνικό κατάστημα.
-
Θέλει καλό αποδεδειγμένα... διότι ανοίγουν κ κλείνουν κάποια σαν τα μανιτάρια. Δεν ξέρεις Δλδ αν σε έξι μηνακια από τώρα αν θα υφίστανται... Αυτό είναι το κακό.
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk -
μετα απο 1 μηνα παραγγελεια ηθελα ναξερα τι κινητο θαρθει και σε τη κατασταση με τετοια ζεστη να περιμενει στο αεροδρομειο μισο κ παραπανω μηνα..
-
Εγώ ακόμα περιμένω από gearbest 16-6 έκανα παραγγελία Και ακόμα δεν έχω παραλάβει.και κάτι που παρηγγειλα στις 28 μου ήρθε εδώ και μια βδομάδα.Δεν βγάζω άκρη...
-
καλημερες παιδια γελαει ο κοσμος τελικα με τελτα μη φοβαστε καθολου ολα θα γινουν χχαχαχα το πακετο εμφανιστηκε πλεον το τελωνειο δε μα ανυσηχει χαχαχαχαχαχ παραγγελια απο 6/6 geek
Κωδικός Αντικειμένου: RF459694008SG Ημερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 29/7/2017, 06:05:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14/6/2017, 20:31:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
=============== Ιουλ 30th 2017, 9:43am ===============
ρε παιδια ξερετε αν περνα τελ η μετα υα φανει
ination Country - Tracking Consuming: 596 ms2017-07-29 06:05RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-06-14 20:31SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD
Origin Country - Tracking Consuming: 687 ms2017-07-29 09:05Arrival at Processing Center (Country code: GR)
2017-07-04 11:42Arrival at Destination Post (Country: GR)
2017-06-14 20:31Despatched to overseas (Country code: GR) -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ισχύει, η εγχώρια αγορά δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που ήταν πριν κάποια χρόνια... πλέον αξίζει η αγορά από καλό τοπικό ελληνικό κατάστημα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H kompla έγραψε:
καλημερες παιδια γελαει ο κοσμος τελικα με τελτα μη φοβαστε καθολου ολα θα γινουν χχαχαχα το πακετο εμφανιστηκε πλεον το τελωνειο δε μα ανυσηχει χαχαχαχαχαχ παραγγελια απο 6/6 geek
Κωδικός Αντικειμένου: RF459694008SGΗμερομηνία & Ώρα Περιοχή Κατάσταση 29/7/2017, 06:05:26 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 14/6/2017, 20:31:00 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ
=============== Ιουλ 30th 2017, 9:43am ===============
ρε παιδια ξερετε αν περνα τελ η μετα υα φανει
ination Country - Tracking Consuming: 596 ms2017-07-29 06:05RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2017-06-14 20:31SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD
Origin Country - Tracking Consuming: 687 ms2017-07-29 09:05Arrival at Processing Center (Country code: GR)
2017-07-04 11:42Arrival at Destination Post (Country: GR)
2017-06-14 20:31Despatched to overseas (Country code: GR)
Αυτό σημαίνει οτι ανοίχτηκε ο σάκος και οτι σε εύλογο πλέον χρονικό διάστημα θα παραλάβουμε?Τώρα αν θα περάσει τελωνείο ή όχι δεν είναι στο χέρι μας και κλάιν για μένα τουλάχιστον εδώ που φτάσαμε.Ρωτάω γιατί στο site των ΕΛΤΑ εμφανίζεται το
30/7/2017, 04:12:06 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ -
Καλημερα, ετσι οπως παμε ουτε τα priority πλεον ερχονται "στην ωρα τους"....εχω ενα δεμα απο banggood ειναι στις 21 μερες και ακομα δεν φανηκε στο ελ. Βεν. Ενω στην nl post δειχνει απο 25/07 οτι εφτασε.
Μαλλον ελλα και ευρωπη με κουριερ ειναι μονοδρομος πλεον. -
Παιδιά καλημέρα και συγγνώμη για την ενόχληση,νέος εδώ,αλλά αυτό που έγραψε το παιδί στην προηγούμενη σελίδα για το Vickmall ισχύει 1000%.Το Μάρτιο παρήγγειλα απ την Ευρωπαική αποθήκη το redmi note 4 prime,και απο 17 Μαρτίου που ανακάλυψα ότι έχει θέμα το jack,μου έχουν στείλει ό,τι άσχετο μπορείτε να φανταστείτε.Στην αρχή έκανα τη χαζομάρα να τους πω ότι θέλω απλά να το στείλω για επιδιόρθωση.Τι να ξεκλειδώσω bootloader μου είπαν,τι να βάλω την τελευταία κινέζικη ρομ και όλα αυτά ενώ ξέραν ότι το suite έχει θέματα σε πολλούς,όπως και σε μένα.Μα να τους λέω ότι δεν είναι software πρόβλημα,είναι hardware,τίποτα αυτοί.Αφού μου είπαν ότι θέλει μέχρι 2 μήνες να φτιαχτεί,βρήκαμε λύση να τους το στείλω πίσω και να πάρω refund.5 Ιουλίου το έστειλα με φωτογραφίες και tracking number,δεν απάντησαν.25 Ιουλίου το παρέλαβαν.Τους έστειλα 2 μηνύματα απο τότε και δεν απαντάει κανένας,έστω να μου πουν ότι όλα οκ.Γενικά οι χειρότερη των εντυπώσεων.Ιδιαίτερη ταλαιπωρία ότι το άτομο που απαντάει στα μηνύματα απο κει,δεν έχει ιδέα απο αγγλικά.Μου βγήκε η πίστη να προσπαθώ να καταλάβω.
-
Φοβάμαι ότι όπου υπάρχει καπνός σταδιακά θα δούμε και την πρώτη φωτιά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα