φιλε το 3 ευρο δεν με ενδιαφερει το 40 αρι ναι
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Ο/H CORL3ON3 έγραψε:
Καλησπέρα,
Από banggood με priority direct mail.
-
Έχεις μέλλον ακόμη... Υπομονή..
-
Έτσι για αλλαγή, εγώ δεν περιμένω να έρθει, το δέμα με περιμένει να πάω να το πάρω
-
είσαι σαδιστής, λέρας και αντιπρόσωπος του Jim Carrey!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ήρθε δέμα μη συστημένο 6$ με china post χωρίς να πληρώσω κάτι
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Γνωρίζει κάποιος τι διαφορά έχει το EU Express από το Europe express του Gearbest?
-
To ένα έρχεται με chronopost κ το άλλο dpd
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παρέλαβα από geek είχα αναφέρει ω gift low cost Και να μην αναγράφεται το μαγαζί αν αυτό λέει κάτι δε πλήρωσα τίποτα
-
Θα παραθέσω την άποψή μου για το Gearbest, μαζί με τις αποδείξεις που έχω περί αυτής, την οποία (προφητικά;) προανήγγειλε ο Γατοπιγκου...:
Όταν παραγγείλεις σε flash sale, με κουπόνι, εξαργυρώσεις και κανένα πόντο και το συνολικό ποσό βγει πολύ χαμηλά, απλά δεν στο στέλνουν...
Εκτός από το mi6 που παρήγγειλα σε flash sale (και ποτέ δεν έφυγε, παρόλο που επέμεναν) και μου επέστρεψε το PayPal τα χρήματα, έκανα την εξής δοκιμή:
30/8 παρήγγειλα ένα ζεύγος ΒΤ ακουστικά με ταχ/μείο Βελγίου, PayPal, εξαργύρωση πόντων και χωρίς ασφάλεια, 6.5€
31/8 παρήγγειλα το ίδιο ακριβώς ζεύγος με το ίδιο ταχυδρομείο, αλλά με ασφάλεια και πιστωτική, 9,5€
2/8 παρήγγειλα 2 ζεύγη ακουστικά (τα ίδια, άρεσαν σε πολλούς) με Βέλγιο, PayPal, χωρίς ασφάλεια και εξαργύρωση πόντων, 11.5€
Στις 2/8 βλέπω ότι η δεύτερη παραγγελία έφυγε, ενώ οι άλλες δύο όχι.
Στις 4/8 στέλνω μήνυμα και ρωτάω γιατί δεν έφυγε η πρώτη και έφυγε η δεύτερη και δεν μου απαντούν, αλλά μέσα σε λίγες ώρες μου έρχεται μήνυμα ότι έφυγαν και οι άλλες δύο.
Στις 4/8, η δεύτερη παραγγελία, που έφυγε πρώτη, εμφανίζεται στο tracking site, δυο μέρες μετά την ενημέρωση αποστολής.
Σήμερα, 8/8, οι άλλες δυο αποστολές που υποτίθεται ότι έφυγαν πριν 4 μέρες, δεν έχουν εμφανιστεί στο tracking site (ούτε και πρόκειται κατά την άποψή μου...)
Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν είχα δει σε άλλα μαγαζιά τόσα χρόνια... Πάντως, αν έχω δίκιο και δεν εμφανιστούν στο tracking τις επόμενες μέρες, θα κάνω αναλυτική αναφορά στο PayPal για την κοροϊδία τους -
Ο/H Ustramator έγραψε:
Θα παραθέσω την άποψή μου για το Gearbest, μαζί με τις αποδείξεις που έχω περί αυτής, την οποία (προφητικά;) προανήγγειλε ο Γατοπιγκου...:
Όταν παραγγείλεις σε flash sale, με κουπόνι, εξαργυρώσεις και κανένα πόντο και το συνολικό ποσό βγει πολύ χαμηλά, απλά δεν στο στέλνουν...
Εκτός από το mi6 που παρήγγειλα σε flash sale (και ποτέ δεν έφυγε, παρόλο που επέμεναν) και μου επέστρεψε το PayPal τα χρήματα, έκανα την εξής δοκιμή:
30/8 παρήγγειλα ένα ζεύγος ΒΤ ακουστικά με ταχ/μείο Βελγίου, PayPal, εξαργύρωση πόντων και χωρίς ασφάλεια, 6.5€
31/8 παρήγγειλα το ίδιο ακριβώς ζεύγος με το ίδιο ταχυδρομείο, αλλά με ασφάλεια και πιστωτική, 9,5€
2/8 παρήγγειλα 2 ζεύγη ακουστικά (τα ίδια, άρεσαν σε πολλούς) με Βέλγιο, PayPal, χωρίς ασφάλεια και εξαργύρωση πόντων, 11.5€
Στις 2/8 βλέπω ότι η δεύτερη παραγγελία έφυγε, ενώ οι άλλες δύο όχι.
Στις 4/8 στέλνω μήνυμα και ρωτάω γιατί δεν έφυγε η πρώτη και έφυγε η δεύτερη και δεν μου απαντούν, αλλά μέσα σε λίγες ώρες μου έρχεται μήνυμα ότι έφυγαν και οι άλλες δύο.
Στις 4/8, η δεύτερη παραγγελία, που έφυγε πρώτη, εμφανίζεται στο tracking site, δυο μέρες μετά την ενημέρωση αποστολής.
Σήμερα, 8/8, οι άλλες δυο αποστολές που υποτίθεται ότι έφυγαν πριν 4 μέρες, δεν έχουν εμφανιστεί στο tracking site (ούτε και πρόκειται κατά την άποψή μου...)
Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά τέτοια συμπεριφορά δεν είχα δει σε άλλα μαγαζιά τόσα χρόνια... Πάντως, αν έχω δίκιο και δεν εμφανιστούν στο tracking τις επόμενες μέρες, θα κάνω αναλυτική αναφορά στο PayPal για την κοροϊδία τους
2. Είδες που στα έλεγα;
3. Καλό μεσημέρι!
4. Καλό καλοκαίρι!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-