Παίξε tzoker αφού δεν πέρασες Τελωνείο, γίνεται σφαγείο εκεί.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Παιδιά την άποψή σας σας παρακαλώ.. Παραγγελία από tomtop με free shipping.. Έφυγε μετά από 3 μέρες και μου στέλνουν tracking number το οποίο είναι με ups.. Το δέμα είναι Ολλανδία πλέον.. Και έρχεται.. Τι φάση?εγω δεν ζήτησα ούτε πληρωσα express.. Το τελωνείο θα είναι το κλασικό 40 αρι ή καθόλου ή επειδή είναι ups παίζει κάνα 100 αρι? Έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε άλλο?
Ο/H derveni έγραψε:
Παίξε tzoker αφού δεν πέρασες Τελωνείο, γίνεται σφαγείο εκεί.
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Παιδιά την άποψή σας σας παρακαλώ.. Παραγγελία από tomtop με free shipping.. Έφυγε μετά από 3 μέρες και μου στέλνουν tracking number το οποίο είναι με ups.. Το δέμα είναι Ολλανδία πλέον.. Και έρχεται.. Τι φάση?εγω δεν ζήτησα ούτε πληρωσα express.. Το τελωνείο θα είναι το κλασικό 40 αρι ή καθόλου ή επειδή είναι ups παίζει κάνα 100 αρι? Έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε άλλο?
Κράτα μας ενήμερους -
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H vrs5 έγραψε:
@makis1024 σε ευχαριστώ φίλε αλλά αργότερα. Πρέπει να τραβήξω το γνωστό βιντεάκι πρώτα στο άνοιγμα του δέματος :phatgrin:
Το περιμένουμε με αγωνία φίλε Γιάννη!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ενημερωσω χθες παρελαβα το amazfit pace απο gearbest χωρις εξοδα τελωνείου.το εχει παραγγηλει με registered nl post.η παραγγελεια σταλθηκε στις 28 Ιουνίου.οποτε οσοι περιμένετε δεματα ισως γλυτώσετε επιπλέον εξοδα.
Τωρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους πιο έμπειρους απο εμενα.εχω παραγγείλει απο τις 17 ιουνιου ενα bleutooth xiaomi headset απο gb και ακομη δεν εχει έρθει.τι προτείνετε να κανω;να επικοινωνησω με gb και να ζητησω refund ή ειναι νωρις.ευχαριστω εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μεγαλο πόστ. -
Εχουν μεγάλες καθυστερήσεις τα ΕΛΤΑ...κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει, υπομονή.
Αν περάσουν κάμποσες μέρες ακόμα, άνοιξε case στο PayPal.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Απλά αυτό που με ανησυχεί ειναι οτι μια μερα αργότερα μου έστειλαν ενα αλλο δεμα που ερθει εδω και 15 μέρες τουλαχιστων.και όπως ανέφερα 10μερες μετα μου εστειλαν το ρολόι και ηρθε χθες.Οκ θα περίμενω να δω τι θα Γίνει.ευχαριστω για την αμεση απάντηση.
-
Μετά από εξαντλητικό διάβασμα των σχετικών με το "τέρας" threads και όχι μόνο, αποφάσισα ότι δεν αξίζει η τόση αναμονή και η ζαριά του τελωνείου τα παραπάνω ευρώ, οπότε αποφάσισα -ναι σωστά το σκεφτήκατε- eglobalcentral...
μόλις σε 11 εργάσιμες στη πόρτα μου το Redmi 4X το οποίο προορίζεται για τη σύζυγο αλλά θα το καβατζάρω μέχρι ν' αποφασίσω μεταξύ του Mi5 - Mi5s (ή να πείσω τον αρχηγό για τα έξτρα φράγκα για το Mi6 ... μπαααα) -
λοιπον μου ηρθαν τα ΒΤ ακουστικα αν και το τρακιν απο τα ελτα τα εδειχναν αθηνα(μενω καρδισταν) το τελωνειο το γλυτωσα το 3ευρω οχι κλαιν συνολικα μου βγηκε 13,5 ευρα.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα