Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
αν ναι αυτο το ξεχασα τα ειχα αγορασει 20 Ιουνιου ειχε μεινει στο σακο στην αθηνα αν υπολογιζω σωστα κανα μηνα και κουνηθηκε πριν καμια βδομαδα.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H vrs5 έγραψε:
@makis1024 σε ευχαριστώ φίλε αλλά αργότερα. Πρέπει να τραβήξω το γνωστό βιντεάκι πρώτα στο άνοιγμα του δέματος
Το περιμένουμε με αγωνία φίλε Γιάννη!!
-
Ο/H vrs5 έγραψε:
Μήτσοοοο τέλος καλό όλα καλά οπότε το βίντεο πήρε την βόλτα του.
-
Αν και νωρίς ακόμη, έχεις αργήσει πολύ την παραγγελία του φίλε
-
-
Ο/H panagiotis mpelesis έγραψε:
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ενημερωσω χθες παρελαβα το amazfit pace απο gearbest χωρις εξοδα τελωνείου.το εχει παραγγηλει με registered nl post.η παραγγελεια σταλθηκε στις 28 Ιουνίου.οποτε οσοι περιμένετε δεματα ισως γλυτώσετε επιπλέον εξοδα.
Τωρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση στους πιο έμπειρους απο εμενα.εχω παραγγείλει απο τις 17 ιουνιου ενα bleutooth xiaomi headset απο gb και ακομη δεν εχει έρθει.τι προτείνετε να κανω;να επικοινωνησω με gb και να ζητησω refund ή ειναι νωρις.ευχαριστω εκ των προτέρων και συγγνώμη για το μεγαλο πόστ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα. Θέλω να πάρω 2 λεντοταινίες 5μ απο Aliexpress. O πωλητής τα στέλνει με Aliexpress standard shipping και δίνει και tracking information αν και ήθελα Untracking.
Απο τις εμπειρίες σας θα περάσει άνετα ή θα τρέχουμε ?? Όλα σχετικά θα μου πείτε !!! -
-
Καλημέρα σας !!!ποια η γνώμη σας για το Xiaomi Max 2 Dual Sim 64GB 4G SIM FREE/ UNLOCKED - Gold ;;
Έχει κάνει κάποιος αγορά απο το συγκεκριμένο μαγαζί; -
Νομίζω λινκ από το gearbest επιτρέπεται.
Λοιπόν αυτό. gearbest.com/power-banks/pp_471410.html
Όπως έρθει θα το γλυτωσω το τελωνείο;;; με ποια επιλογή το γλυτώνω;;;
Υγ το 3ευρω δεν με πολυασχολει απλά δεν ξέρω αν θα το αφήσουν να περάσει καν και μην φάω κάνα 15αρι στο κεφάλι συν ΦΠΑ αν το κοστολογησουν ακριβά.
Υγ2 λέω 10000 να πάρω η μήπως να πάω στα 20 με 32,ευρω;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αλλο ενα δεματακι με priority απο banggood αερα.Αν εξαιρεσεις τις 12 μερες αναμονη στο αεροδρομιο τα ΕΛΤΑ τους μεσα ολα καλα να λεμε .Ενα αλλο απο ali ακομα περιμενει τους 40 κλεφτες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα