Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Όντως για Χανιά δίνει μόνο μια μέθοδο αποστολής και αυτή βγαίνει στα 22 κάτι.. δεν λέει.. και είναι κάπως απαράδεκτο αν και πάλι όπως λέει και ο zt654 σε σχέση με άλλα πάλι μια χαρά είναι...
-
-
-
Θα το έχεις Μάκη!
-
derveni όχι ίδια dpd από Αγγλία εδώ acs υποπτευομαι είτε ακολουθεί διαφορετική διαδρομή για Χανιά είτε επειδή έρχονται σε φορτηγό κάνει παραπάνω χλμ..;; Δεν ξέρω αλλά ναι σε αυτή την περίπτωση αν έχετε γνωστό Αθήνα Θεσσαλονίκη κλπ όπου το βγάζει τζάμπα δλδ και μετά να σας το στείλει εκείνος με πιο οικονομικό τρόπο αν πάλι μένετε Θεσσαλονίκη Αθήνα μην το συζητάμε... Νομίζω δεν θα βρείτε καλύτερη περίπτωση από eglobalcentral.eu τουλάχιστον σε ότι έχω ψάξει εγώ ήταν σχεδόν μονόδρομος..
-
Το πιο πιθανό είναι αυτό που λες.
-
Πάντως οποίος ενδιαφέρεται ας μιλήσει και μαζί τους να μας πούνε και αυτοί τι παίζει γτ τέτοια διαφορά κλπ... Μήπως παίζει και κανένα λάθος του συστήματος τους εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται πολύ παράξενο και αδικαιολόγητο... (11 8 80)....
-
Απλά κατάλαβαν ότι σε λίγο θα βγάλουμε πετρέλαιο και είπαν να μας γδάρουν.
-
Από gearbest με unregistered τι ισχύει; Θέλω να πάρω ενα power bank. Θα περάσει η το στέλνουν πίσω;
Στάλθηκε από το Lenovo A7600-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Απλά κατάλαβαν ότι σε λίγο θα βγάλουμε πετρέλαιο και είπαν να μας γδάρουν.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα