Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H thanos485 έγραψε:

Θα το έχεις Μάκη!
      Η οθόνη από το dragontt να δούμε πότε θα έρθει 10 μέρες και γράφει Item ready for international transport; Postcode AT

Redmi n3 pro
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Ο/H derveni έγραψε:

Ο/H makis1024 έγραψε:

Απλά κατάλαβαν ότι σε λίγο θα βγάλουμε πετρέλαιο και είπαν να μας γδάρουν.
      @makis1024 Μάκη θα σου πω μια μεγάλη αλήθεια, το πετρέλαιο δεν είναι ιδιοκτησία αυτός που το έχει, αλλά αυτός που το βγάζει,αρα όχι δικό μας.

Έχεις δίκιο αλλά αυτοί δεν το ξέρουν ότι θα μας το ρουφίξουν bir para οι ΑμερικανοΙταλοΓαλλοΕβραίοι και ότι περισσέψει η Merkel.
    • Όχι ρε για σχεδόν όλη την υπόλοιπη Ελλάδα είναι τζαμπε η αποστολή οπότε εκτός από λάθος δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά...
      Και αμ δε μας βλέπω να βάζουμε πετρέλαιο φέτος...τα κάναμε Xiaomi......... Με βλέπω να παρακαλάω να ζεσταθεί το κινητό για να μαζεύω ζεστή κάτω από την κουβέρτα.....
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα @makisfz έτσι το εμφανίζει, θα το δεις να κινείται μόλις πατήσει Ελλάδα. Παραγγελία από 23/07 παρέλαβα χθες!
    • makisfz έγραψε: Σήμερα 'έριξα' μια παραγγελία από eglobal note4x για να δούμε πόσο θα κάνει να έρθει. Γιατί το θέλω να έρθει 21-23 για να δούμε θα το έχω μέχρι τοτε

derveni έγραψε: @makisfz Μάκη από σου έρχεται από την Κίτρινη φυλή ?

makisfz έγραψε: Νομίζω από Αγγλία

Επιβεβαιώνω. Η πρόσφατη δική μου: Hong Kong -> Middlesex UK με Landmark Global (τιν'τουτ' ?) μετά με UPS Ντυσελντορφ -> Μιλάνο -> (Πάτρα υποθέτω) -> Αθήνα και τέλος με Γενική Ταχυδρομική Χαλκίδα
      11 εργάσιμες. Αν είσαι Αθήνα ίσως να γλυτώσεις καμιά μέρα από τις μεταφορτώσεις.

EDIT: μου δώσανε tracking number με link στο site της landmark global το οποίο το παρακολουθούσε μέχρι Αγγλία. Είχε link στο site της UPS αλλα δε κουνιότανε, μέχρι να φτάσει Ευρώπη (λογικό μου φαίνεται). Στη συνέχεια και μέχρι την παράδοση, το παρακολουθούσα από UPS (και το 17track)

Όσο για τη κουβέντα για Χανιά, νομίζω ότι τα μεταφορικά επιβαρύνονται λόγω και ακτοπλοϊκών
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα.Δύο μέρες κάθεται στο κέντρο διαλογής αττικής !!! Πείτε ρε παιδιά να έρθω να το πάρω αν δεν μπορείτε !!! Ραφήνα είμαι !!!!
    • Καλημέρα παιδιά είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι έκανα μια αγορά ενώ mi6 από Κίνα.. Το βρήκα με κωδικό σε τιμή την χαμηλότερη που έχω δει μέχρι στιγμής στο kivolil και έκανα την παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά λέγοντας ότι και να δώσω το 40 αρι τελωνείο πάλι κερδισμένος θα είμαι.. Όταν έγινε η αποστολή προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως το track number ήταν με ups από Ολλανδία.. Έστειλα μαιλ στο μαγαζί και μου είπαν ότι στην Ελλάδα επειδή υπάρχουν παράπονα για χρεώσεις τελωνείου κλπ βρήκαν καινούργιο τρόπο αποστολής ο οποίος είναι αεροπορικος μέχρι Ολλανδία από Κίνα παραλαβή από ups μετά και η ups οδικώς μέχρι Ελλάδα.. Επικοινωνία με την ups στην Ελλάδα μου επιβεβαιώσαν ότι το δέμα θα παραληφθεί από Ολλανδία θα έρθει οδικώς στην Ελλάδα περίπου 1 εβδομάδα η διαδικασία αυτή και μετά θα δωθει geniki taxidromiki για παραδώσει.. Τους ρώτησα για τελωνείο και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα διότι είναι από Ολλανδία και στο track number δεν φενεται ως ενδιάμεσος σταθμός οπότε θα πάει απ ευθείας στις αποθήκες τους στο Κορωπί και από εκεί γενική.. Οπότε είμαι σε αναμονή! Αν υσχυει αυτό γλύτωσω και τελωνείο και αεροδρόμιο ποτέ θα ανοίξουν το σάκο τα παλικάρια μας! Θα ενημερώσω όταν έχω κάτι!
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Ο/H sifnos1 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά είχα γράψει πριν λίγες μέρες ότι έκανα μια αγορά ενώ mi6 από Κίνα.. Το βρήκα με κωδικό σε τιμή την χαμηλότερη που έχω δει μέχρι στιγμής στο kivolil και έκανα την παραγγελία με δωρεάν μεταφορικά λέγοντας ότι και να δώσω το 40 αρι τελωνείο πάλι κερδισμένος θα είμαι.. Όταν έγινε η αποστολή προς έκπληξη μου διαπίστωσα πως το track number ήταν με ups από Ολλανδία.. Έστειλα μαιλ στο μαγαζί και μου είπαν ότι στην Ελλάδα επειδή υπάρχουν παράπονα για χρεώσεις τελωνείου κλπ βρήκαν καινούργιο τρόπο αποστολής ο οποίος είναι αεροπορικος μέχρι Ολλανδία από Κίνα παραλαβή από ups μετά και η ups οδικώς μέχρι Ελλάδα.. Επικοινωνία με την ups στην Ελλάδα μου επιβεβαιώσαν ότι το δέμα θα παραληφθεί από Ολλανδία θα έρθει οδικώς στην Ελλάδα περίπου 1 εβδομάδα η διαδικασία αυτή και μετά θα δωθει geniki taxidromiki για παραδώσει.. Τους ρώτησα για τελωνείο και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα διότι είναι από Ολλανδία και στο track number δεν φενεται ως ενδιάμεσος σταθμός οπότε θα πάει απ ευθείας στις αποθήκες τους στο Κορωπί και από εκεί γενική.. Οπότε είμαι σε αναμονή! Αν υσχυει αυτό γλύτωσω και τελωνείο και αεροδρόμιο ποτέ θα ανοίξουν το σάκο τα παλικάρια μας! Θα ενημερώσω όταν έχω κάτι!
      Φάση DPD και chronopost δηλαδή.......μπράβο οι Αμερικανοί.......μπήκαν στο κόλπο βλέπω....πες μας αν πιάσει.........θα είναι χρήσιμο να το ξέρουμε!

=============== Αυγ 10th 2017, 10:00am ===============

Ο/H Matis έγραψε:

Πάντως οποίος ενδιαφέρεται ας μιλήσει και μαζί τους να μας πούνε και αυτοί τι παίζει γτ τέτοια διαφορά κλπ... Μήπως παίζει και κανένα λάθος του συστήματος τους εμένα τουλάχιστον μου φαίνεται πολύ παράξενο και αδικαιολόγητο... (11 8 80)....
      Θα είναι από τα έξυπνα της acs με απομακρυσμένες περιοχές και επίναυλοι καυσίμων και άλλα τέτοια αγριευτικά!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jobous έγραψε:

@sifnos1 : Για ποιο κοτάστημα μιλάμε ???
      Tomtop. 320 ευρώ είχε τότε 345 τώρα με την δωρεά αποστολή που περιγράφω [headline

[/headline]
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.