Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
πολύ απλα μην αγοράζετε απο GB ξανά!
Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Απο που;Ο/H venioni έγραψε:
πολύ απλα μην αγοράζετε απο GB ξανά!
Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
προσωπική μου άποψη ειναι να γίνονται αγορές απο banggood και eglobal, είναι τα πιο έμπιστα μαγαζιά και χωρίς τελωνείο.
Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@venioni το τελωνείο είναι λαχείο δεν ευθύνονται τα καταστήματα είναι και ανάλογα τι τρόπο αποστολής θα επιλέξεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Συμφωνω απόλυτα... Και απο έναν γνωστο μου το gearbest εκλεψε 80€. Παρηγγειλε κινητο το οποίο δεν ηρθε ποτε και σαν απάντηση το gb έσωσε τα μισα λεφτα πίσω. Για κακή του τύχη δεν πλήρωσε με paypal. Αν ψάξετε θα δείτε ότι flash sales και αγορές με διάφορα κουπόνια που γίνονται τις περισσότερες φορές δεν τα στέλνουν. Ασε που το priority direct τους σταματάει τελωνείο κανονικά.Ο/H venioni έγραψε:
προσωπική μου άποψη ειναι να γίνονται αγορές απο banggood και eglobal, είναι τα πιο έμπιστα μαγαζιά και χωρίς τελωνείο.
Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακρια απο τους απατεώνες,.. -
Εγώ πάντως σταθερά εδώ και 2.5 χρόνια αγοράζω από vickmall και δεν είχα ποτέ θέμα.
-
Απαντηση από vickmall σχετικά με το δέμα που περιμένω κ έχει αργήσει τραγικά πολύ.. Νομίζω δν το στείλανε ποτέ?!?!
Δν ξέρω..
-
@dimitra1417 Όταν λες τραγικά πολύ, για πόσο χρόνο μιλάμε; Γιατί δεν κάνεις refund;
Στάλθηκε από το Lemax X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τους ζητήθηκε κ μου έκαναν, οκ.. Απλα δν καταλαβαίνω αν όντως μπορεί ν χάθηκε η με κορόιδευαν από την αρχή..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα