Μάλλον Δήμητρα δεν το έστειλαν ποτέ...
Αφού πήρες το refund, άστους να κουρεύονται... Πάμε για άλλα!

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Μα κυρία μου γιατί παιδευθήκατε τόσο;Ο/H dimitra1417 έγραψε:
@thanasis50 θα με κοροϊδέψεις αλλά αλήθεια τα πίστευα αυτά που μου λέγαν και έκανα υπομονή!!Τελωνείο στην Αγγλία μου έλεγαν, οκ εγώ.. Ισπανία μου έλεγαν, οκ εγώ, ότι το tracking number δν αντιστοιχεί πουθενα αλλά να μην αγχωνομαι, οκ εγώ!! Από την στιγμή της αποστολής μέχρι το refund 2μηνες περίπου..
Νομίζω είναι πως θα το χειριστείς το θέμα γενικά θέλουν πίεση εγώ είμαι σχετικά ευχαριστημένος και στα refund και σε όλαΟ/H CORL3ON3 έγραψε:
Συμφωνω απόλυτα... Και απο έναν γνωστο μου το gearbest εκλεψε 80€. Παρηγγειλε κινητο το οποίο δεν ηρθε ποτε και σαν απάντηση το gb έσωσε τα μισα λεφτα πίσω. Για κακή του τύχη δεν πλήρωσε με paypal. Αν ψάξετε θα δείτε ότι flash sales και αγορές με διάφορα κουπόνια που γίνονται τις περισσότερες φορές δεν τα στέλνουν. Ασε που το priority direct τους σταματάει τελωνείο κανονικά.Ο/H venioni έγραψε:
προσωπική μου άποψη ειναι να γίνονται αγορές απο banggood και eglobal, είναι τα πιο έμπιστα μαγαζιά και χωρίς τελωνείο.
Στάλθηκε από το i15-TFL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακρια απο τους απατεώνες,..