Μήπως δεν μου το στείλουν;;;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εγώ έχω σταθεί πολύ τυχερός σε δύο αγορές τηλεφώνων η μία από το banggood 111€ είχε κολλήσει αρκετά στην Ολλανδία ζήτησα refund μου τα επέστρεψαν και μετά από μια εβδομάδα ξεκόλλησε και ήρθε κανονικά. Το πιο πρόσφατο από Ali 155€ αυτό έφτασε στα μέσα Ιουνίου στην Ελλάδα και κόλλησε ζήτησα refund εγκρίθηκε και περιμένω το refund γιατί... το κινητό ηρθε!!!!
-
Θέλω να πιστεύω ότι ξανά έστειλες τα λεφτά!
Εκτός του ότι και αυτοί βλέπουν ότι παρέλαβες,αξιολογούν και αυτοί όπως και ο αγοραστής
Η διαφορά είναι ότι μας αξιολογούν ΣΑΝ Χώρα!You may think you can fly - but you better not try -
Πάντα όταν έχει προηγηθεί refund λόγω καθυστέρησης και εφόσον παραλάβω πάντα κάνω ξανά πληρωμή . Φυσικά προηγείται μία επικοινωνία με τον πωλητή και σε σχέση με το αρχικό ποσό του στέλνω λίγο λιγότερο ποσό, διαφορετικά ούτε η δική ταλαιπωρία θα αποζημιωθεί ούτε και ο ίδιος στο μέλλον θα προσπαθήσει να βελτιωθεί.
-
Το θέμα είναι ποιος φταίει για την καθυστέρηση !!!
-
Ο πρώτος δεν μου τα ζήτησε ο δεύτερος δεν μου τα έβαλε ακόμα. Σε κάθε περίπτωση είμαι πρόθυμος να τα επιστρέψω αν αυτό ζητηθεί.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Στο ali αν δεν πατήσεις confirm οrder received τα λεφτά δεν αποδεσμεύονται ώστε να πληρωθεί ο πωλητής!!
Aρα στην ουσία δεν στα επιστρέφει ο πωλητής αλλά το Αliexpress
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Nonivlai4
Μην αγχώνεσαι θα στο στείλουν και το κινητό πάντα στην αρχή καθυστερεί η διαδικασία και ειδικά μέχρι να δεις το πακέτο σου να κινηθεί στο tracking σου βγαίνει λίγο η ψυχή αλλά κάποια στιγμή θα κινηθεί θα σου έλεγα να μιλήσεις και μαζί τους για να σε καθησυχάσουν αλλά στην τελική τα ίδια λένε σε όλους οπότε δεν έχει και πολύ νόημα σε αυτή την φάση... Και οπότε χαλάρωσε και απολαύστε το... -
Ναι η αλήθεια είναι αυτή ότι αργούν. Βέβαια σήμερα μου έστειλαν και το τρακ ναμπερ για το κινητό!! Ποιο πολύ αγχώνομαι γτ είναι για δώρο και θέλω να φτάσει σύντομα!! Πάντως σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.
-
Μου ήρθε και εμένα το redmi note 4 έπειτα από 2 μήνες σχεδόν στο αεροδρόμιο.Το καλό είναι ότι δεν χρειάστηκε να πληρώσω τελωνείο ουτε τα 3 € και το περίεργο ότι το δέμα επάνω έγραφε ότι είναι κινητό και του είχαν αναγράψει και αξια 150.97 $.Η αγορά έγινε από aliexpress και χρειάστηκε η επικοινωνία με τον πωλητή ώστε να γίνει επέκταση η προστασία αγορας καθώς τελείωνε!
-
Παιδιά ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη αλλά επειδή έχω καιρό να μάθω τα νέα των παραγγελιών και είναι SOS η άμεση αγορά ενός κινητού θα ήθελα να με βοηθήσετε.
Θέλω να πάρω το Redmi 4X (3GB 32ROM) για συγγενή.
Το Gearbest το έχει από HK και το αποφεύγουμε.
Με τα μεταφορικά του Bangood και Priority Line βγαίνει γύρω στα 140 ευρώ.
Στο Eglobalcentral το έχουν 121,99
Η ερώτηση μου είναι: Συνεχίζουμε να αγοράζουμε από Eglobalcentral? ισχύει η τριγωνική; ή πάμε αναγκαστικά σε banggood με priority?
Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη αλλά δεν έχω καθόλου χρόνο να διαβάσω τα προηγούμενα μηνύματαWon't Back Down -
@perpetas Ρίξε eglobal κ καθαρίσες!!!Θα παραλαβεις με acs.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα