Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Για θήκες κτλ δες και Ελλάδα αν θες και σε βολεύει.
-
Ebay έχει περισσότερες επιλογές
-
Χρήστο το είπα για να μην του έρθει το κινητό σε 10 ημέρες και η θήκη σε 30+!
-
Aπο eglobalcentral όλα απο Ευρωπαική αποθήκη τα στέλνουν?Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο κεί αλλά μοιάζει ενδιαφέρον site και με λογικές τιμές.
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Aπο eglobalcentral όλα απο Ευρωπαική αποθήκη τα στέλνουν?Δεν έχω ψωνίσει ποτέ απο κεί αλλά μοιάζει ενδιαφέρον site και με λογικές τιμές.
-
Ο/H PRESEUS έγραψε:
Τώρα είναι Αγγλία -
Κυριολεκτικά στον...δρόμο!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H bag67 έγραψε:
Καλησπέρα παίδες.
Μια ερωτησούλα για το eglobal, διαθέτει για τα redmi 4x και redmi note 4 τις Global version (B20 band)?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Εγώ πήρα έτσι το Redmi 4X (MAE136 - δες εδώ). Υποθέτω άνοιξαν τη συσκευασία και πέρασαν τη global stable rom, διότι δεν είδα ζελατίνα στο κουτί, αλλά δεν πείραξαν τις ζελατίνες της συσκευής και ήρθε άψογο. Οταν γυρίσω από διακοπές θα κοιτάξω κλείδωμα bootloader κλπ και ίσως το σκαλίσω λίγο, ωστόσο μέχρι στιγμής δουλεύει άψογα - εννοείται ελληνικά, ΟΤΑ (έκανε ήδη μια αναβάθμιση αυτόματα σε 8.2.10), Google Play, πιάνω 4G (Cosmote) και γενικά είμαι ευχαριστημένος.
=============== Αυγ 15th 2017, 12:38am ===============
@makisfz λογικά τώρα που μπήκε Αγγλία, το tracking στο site της φωτό σου δε θα ξανακουνηθεί, αλλά πατώντας το link "Track with IML" θα σε πάει στο site της UPS όπου θα κάνει track μέχρι να μπει Ελλάδα.
Εμένα πήγε Ντυσελντορφ -> Μιλάνο -> (Πάτρα υποθέτω) -> Αθήνα και μετά μέσω Γενικής Ταχυδρομικής Χαλκίδα (για αλλού ίσως παίζει ACS). Πες μας σύνολο μερών όταν παραλάβεις, να έχουμε μια ιδέα (εμένα σύνολο 11 εργασίμες) -
Μήπως υπάρχει και διαφορά στον αισθητήρα της κάμερας;
Δυστυχώς απ'όσο διαβάζω η Κινέζικη έκδοση του Redmi Note 4X έχει αισθητήρα SAMSUNG ενώ η International έκδοση έχει SONY.
Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό; Στο Mi4C που έχω ήμουν ικανοποιημένος με τον IMX258 και ήξερα ότι και το 4Χ έχει τον ίδιο αισθητήρα.. δυστυχώς μάλλον την "πάτησα"...Won't Back Down -
Ο/H perpetas έγραψε:
Μήπως υπάρχει και διαφορά στον αισθητήρα της κάμερας;
Δυστυχώς απ'όσο διαβάζω η Κινέζικη έκδοση του Redmi Note 4X έχει αισθητήρα SAMSUNG ενώ η International έκδοση έχει SONY.
Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει αυτό; Στο Mi4C που έχω ήμουν ικανοποιημένος με τον IMX258 και ήξερα ότι και το 4Χ έχει τον ίδιο αισθητήρα.. δυστυχώς μάλλον την "πάτησα"...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα