To kimovil δινει καταστηματα και τιμες. Εσυ απο ποιο καταστημα το πηρες να το εχουμε υποψη μας?Ο/H sifnos1 έγραψε:
Λοιπόν παιδιά παρέλαβα σήμερα το mi6 με γενική ταχυδρομική από ups χωρίς τελωνείο σε 10 μέρες από την ημέρα αποστολής και χωρίς επιπλέον χρήματα για την αποστολή! Είχα επιλέξει free shipping! Ούτε EU ούτε κάτι παρόμοιο! Είμαι πολύ χαρούμενος!από tomtop
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H divo έγραψε:
Ο/H sifnos1 έγραψε:
Λοιπόν παιδιά παρέλαβα σήμερα το mi6 με γενική ταχυδρομική από ups χωρίς τελωνείο σε 10 μέρες από την ημέρα αποστολής και χωρίς επιπλέον χρήματα για την αποστολή! Είχα επιλέξει free shipping! Ούτε EU ούτε κάτι παρόμοιο! Είμαι πολύ χαρούμενος!
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Κατάλαβα...............μάλιστα καλά τα νέα. Φίλε στείλε μου αναλυτικά σε πμ να το συμπεριλάβω στον οδηγό μου των αγορών!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Κατάλαβα...............μάλιστα καλά τα νέα. Φίλε στείλε μου αναλυτικά σε πμ να το συμπεριλάβω στον οδηγό μου των αγορών!
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Μολις έφυγε το πακέτο απο fasttech μου δώσανε και το τρακινγκ μπροστά έχει κωδικό rs και στο τέλος nl μακάρι να μην το σταματήσουν τελωνείο
-
Να αναφέρω κι εγώ μια ευχάριστη έκπληξη που είχα από Tomtop. Ένα ζευγάρι ακουστικά (Andoer LH-811 Wireless Stereo Bluetooth 4.1 + EDR), αξίας ~9€, με υποχρεωτικά μεταφορικά ~3€, χωρίς tracking number, ήρθε στην πόρτα μέσα σε 5 μέρες!
-
Για παραγγελία απο GEARBEST ενος 4χ snap 625 ιντερνατιοναλ, με 3gb 32 gb (129,66 ευρω )
εχω δυο επιλογές :
Priority Line
1. "Europe Express12 - 20 business days€14.74" και
2. "EU Express10 - 20 business days€23.81"
ειναι και τα δυο χωρις τελωνείο?
Ευχαριστώ!!!! -
Στο vickmail κοίταξες που εχει ευρωπαϊκή αποθήκη μάλλον εχει ορισμένα κινητα xiaomi που φεύγουν απο ευρωπαϊκή αποθήκη. Χωρις να σε παρω στον λαιμό μου νομίζω η δεύτερη επιλογή γλυτώνει τελωνείο αλλα περίμενε μπας και απαντήσει και κανένας άλλος
-
Ο/H mike_eco έγραψε:
2. "EU Express10 - 20 business days€23.81"
-
-
-
ενας φιλαρακος απο διπλανο φορουμ bodybulding που και εκει εχουμε ποστ για παραγγελεις για το εξωτερικο ρωτουσα και εκει εγω για το θεμα που εχω βαλει και εδω και μου εδωσε αυτο το λινκ που σας εδωσα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα