Το ίδιο πράγμα λέμε!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Επιτέλους ξεκωλησε το δεμα που ηταν απο τις 18/7 στην Ελλάδα και όπως βλέπω στο τρακινγκ μαλλον το γλύτωσα το τελωνείο.
Ασχετο με ηλεκτρονικά αλλα το γράφω και εδώ δυστηχως οποιος περνει συμπληρωματα απο Αμερική όπως εγώ βιταμίνες ομεγα 3 την πατήσαμε ερχετε χαρτί απο τα ελτα οτι πρέπει εντος 10 ημερών να πάρεις έγκριση απο τον εοφ.
Απλα έλεος για βιταμίνες που τις έχουν εδώ στα φαρμακεία -
Σωστά σου λένε φίλε το παράξενο που το βλέπεις, και εδώ στην Ευρώπη υπάρχουν φάρμακα που δεν έχουν την ανάλογη πιστοποίηση από την Αμερική, όχι αλλά καρτ η κατηγορίες να είμαστε δίκαιοι. Και εσένα που σε χάλασε αυτό φοβάσαι μην τα βγάλουν αναβολικά ?
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
Επιτέλους ξεκωλησε το δεμα που ηταν απο τις 18/7 στην Ελλάδα και όπως βλέπω στο τρακινγκ μαλλον το γλύτωσα το τελωνείο.
Ασχετο με ηλεκτρονικά αλλα το γράφω και εδώ δυστηχως οποιος περνει συμπληρωματα απο Αμερική όπως εγώ βιταμίνες ομεγα 3 την πατήσαμε ερχετε χαρτί απο τα ελτα οτι πρέπει εντος 10 ημερών να πάρεις έγκριση απο τον εοφ.
Απλα έλεος για βιταμίνες που τις έχουν εδώ στα φαρμακεία
-
3 τεμάχια βιταμίνη c, d3 και coq10. Derveni έχεις μπερδευτεί βιταμίνες με αναβολικά ασχετος η άσχετη και τι καλά κάνουν εισαι σοβαρός; εδω ελληνικά κανάλια διαφημίζουν ποσιμες αλοη και οτι αλλη σαβουρα και δεν επεμβαίνει ο εοφ.
Για το χρημα γίνονται όλα γιατι πολύ απλά τα συμπληρωματα απο Αμερική ειναι πολυ ποιο φτηνότερα απο εδω -
Αν θυμάμαι καλά μέχρι 3 τεμ παραγγελία δεν την σταματάνε για τα περαιτέρω εοφ κλπ. λίγα λίγα άλλη φορά.
-
μπορει καποιος να μου εξηγησει πως ενα καλωδιο usb type c μου ηρθε σε 10 μερες και περιμενω ακομη αλλα πραγματα εδω και ενα μηνα;;οτι ειναι πολυ ελαφρυ περναει αερας(ειναι το μονο που μου κανει καπως πιο λογικο);;;
-
Τυχαίο γεγονός, εκτός και εάν ήταν χωρίς racking number και για αυτό πέρασε "αέρα"
-
Το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Από 27/07 στην Αθήνα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση ενώ ένω άλλο untracked αέρας σε 15 ημέρες εδώ και της αδερφής μου ένα άλλο tracked και αυτό αλλά αυτό με singpost τίποτα.
-
Ο/H thanos485 έγραψε:
Αν θυμάμαι καλά μέχρι 3 τεμ παραγγελία δεν την σταματάνε για τα περαιτέρω εοφ κλπ. λίγα λίγα άλλη φορά.
-
Βιταμίνες τις βαφτίζεις εσύ, για να μην αφήνει η ΕΟΦ κάτι παίζει.
-
Ο/H mparaxir έγραψε:
3 τεμάχια βιταμίνη c, d3 και coq10. Derveni έχεις μπερδευτεί βιταμίνες με αναβολικά ασχετος η άσχετη και τι καλά κάνουν εισαι σοβαρός; εδω ελληνικά κανάλια διαφημίζουν ποσιμες αλοη και οτι αλλη σαβουρα και δεν επεμβαίνει ο εοφ.
Για το χρημα γίνονται όλα γιατι πολύ απλά τα συμπληρωματα απο Αμερική ειναι πολυ ποιο φτηνότερα απο εδω
Παντως γενικα σε σκευασματα αν θες να αγορασεις κατι απο εξωτερικο ο ασφαλεστερος τροπος ειναι να υπαρχει το ιδιο εδω και απο την ιδια εταιρεια. Οποτε να υπαρχει και η αδεια ΕΟΦ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα